Noi fragmente osoase, găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, la Caracal. Criminalul era de față. Ce a urmat

Noi fragmente osoase, găsite în curtea lui Gheorghe Dincă, la Caracal. Criminalul era de față. Ce a urmat
Noi oase găsite în curtea lui Gheorghe Dincă

Noi fragmente osoase găsite în curtea criminalului de la Caracal! Acestea se aflau exact în locurile preconizate de către oamenii legii. Dovezile vor fi trimise la expertiză, atfel ca specialiștii să ofere concluzia corectă, dar, până atunci, polițiștii au niște bănuieli. Care preconizează oamenii legii?

Noi fragmente osoase au fost găsite în curtea lui Dincă

A trecut mai bine de o lună de la apelul disperat al Alexandrei care a fost tratat în batjocoră. Mai bine de o lună de când știm doar atât, că Alexandra este moartă, potrivit analizelor fragmentelor osoase indicate de criminal. Cu toate că Gheorghe Dincă a recunoscut crima și a și oferit pistele preliminare anchetei, iar ADN-ul Alexandrei a fost identificat în rămășițele aferente, familia a cerut o analiză internațională. Gropile care au fost recent inspectate au dezvăluit noi lucruri cel puțin dubioase despre obiceiurile lui Gheorghe Dincă.

La momentul actual, sunt analizate mii de probe adunate din locuința suspectului dispariției Luizei Melencu, iar pentru a se asigura că nu pierd nimic din vedere, anchetatorii au secat fântâna din curte și au golit fosa septică. În gropile destupate s-au găsit noi fragmente osoasecare au fost trimise de urgență la expertiză. Prima bănuială venită din parte celor prezenți la perchiziții a fost că fragmentele osoase nu sunt umane. Acest lucru va fi demonstrat în zilele ce urmează.

Noi fragmente osoase au fost găsit în curtea lui Gheorghe Dincă
Noi fragmente osoase au fost găsit în curtea lui Gheorghe Dincă

DIICOT, despre primele dovezi

”În cursul acestei zile, Institutul Național de Medicină Legală a transmis DIICOT – Structura Centrală raportul de expertiză medico-legală antropologică privind examinarea materialului osos și dentar identificat în urma percheziției domiciliare efectuate la data de 27.07.2019 la locuința inculpatului Dincă Gheorghe.

Având în vedere faptul că, până la acest moment, raportul asupra materialului genetic nu a fost transmis, iar rezultatele necesită a fi coroborate, opinia publică va fi informată ulterior asupra concluziilor acestora”
DIICOT