Gheorghe Dincă l-a sunat pe fiul său din arest. Cine este Ionuț și de ce l-a sunat criminalul tocmai pe el

Gheorghe Dincă l-a sunat pe fiul său din arest. Cine este Ionuț și de ce l-a sunat criminalul tocmai pe el
Gheorghe Dincă, sunat în arest

Singurul copil al criminalului din Caracal care a fost renegat de toată familia a fost sunat de tatăl său din arest. Ionuț Dincă nu ținea legătura cu părintele lui încă dinainte de a pleca în Italia, loc unde muncește de peste 17 ani. De ce nu avea o relație bună cu el și ce l-a făcut să-l apeleze din arest? Ionuț l-a descris pe Gheorghe Dincă prietenilor ca fiind o brută din cauza căruia prefera deseori să doarmă în boscheți, în loc să stea sub același acoperiș cu el.

Fiul lui Dincă, sunat de acesta din arest

Ionuț Tiberiu Dincă, fiul cel mijlociu al criminalului din Caracal, a fost sunat de tatăl său, cel care l-a renegat toată copilărie. Toată familia lui Dincă s-a aflat, în cursul acestei săptămâni, la sediul DIICOT București, pentru audieri. Acesta a fost singurul care a lipsit. Bărbatul are 37 de ani și a absolvit Liceul Agricol din Caracal și Universitatea de Științe Agricole din Timișoara. Cu toate că lucrează de 17 ani în construcții, în Italia, acesta nu s-a desprins de ideea de a se întoarce în țară.

“Acum cinci ani, a aflat de la o cunoștință că sunt terenuri la preț bun la noi și a venit aici. Pe locul pe care l-a cumpărat era o casă bătrânească. Locuiau acolo doi frați. Când unul dintre ei a murit, celălalt a hotărât să vândă tot. Ionuț a dărâmat casa și s-a apucat de una nouă”
I..D, cel la care fiul lui Dincă stă în gază, când vine din Italia

Dincă, sunat în arest
Dincă, sunat în arest

Dincă l-a bătut și l-a gonit de acasă la 12 ani

Ionuț Dincă a investit toți anii grei de muncă și suma de 25.000 de euro. Acesta nu a început imediat construcția locuinței dorite, ci abia în urmă cu trei ani. Un localnic a susținut că bărbatul nu este prea vorbăreț atunci când se întoarce în țară, dar majoritatea din sat știu că el nu ține legătura cu familia, conform libertatea.ro. Mai mult decât atât, toți știu că Dincă îl bătea crunt când avea 12 ani și îl alunga de acasă, motiv pentru care băiatul ajungea să doarmă nopți la rând în boscheți.

Urmăriți Playtech.ro și pe