31 ian. 2024 | 14:49

Noi detalii despre starea de sănătate a lui Nelu Vlad de la Azur. De ce nu poate fi operat pe creier: ”Hematomul e într-o poziție ciudată!” EXCLUSIV

EXCLUSIV
Noi detalii despre starea de sănătate a lui Nelu Vlad de la Azur. De ce nu poate fi operat pe creier: ”Hematomul e într-o poziție ciudată!” EXCLUSIV
Nelu Vlad: ”Mă simt mai bine, sunt într-o perioadă delicată, de refacere”

Nelu Vlad, vestitul solist al trupei Azur, a fost internat, de urgență, zilele trecute. În exclusivitate pentru Playtech Știri, artistul ne-a vorbit despre delicatele sale probleme de sănătate, despre efortul medicilor de a-i salva viața. Am aflat și când va reveni pe scenă, după acest episod medical care l-a îngrijorat.

Cum se simte artistul, după patru zile de tratament, în spital?

În timpul concertului, susținut pe 27 ianuarie 2024, la Cluj, Nelu Vlad, cântărețul Generației de Aur, liderul formației Azur, și-a pierdut brusc echilibrul și vederea. Pentru a nu-și alerta spectatorii, el și-a continuat recitalul, ca un adevărat profesionist. Însă, imediat după eveniment, colegii săi au chemat de urgență ambulanța, care l-a transportat la spital. Medicii l-au diagnosticat, după efectuarea unui CT,  cu hematom între creierul mic și creierul mare. Iată cum se mai simte artistul, în urma tratamentului intensiv, ce îmbunătățiri a înregistrat, după cele patru zile de spitalizare:

”Mă simt mai bine, sunt într-o perioadă delicată, de refacere, pot în sfârșit să pășesc singur, mă lasă medicii să mă uit câte puțin și la televizor, văd mai bine. Voi mai sta internat, cred că vreo 10 zile, după care voi pleca acasă.

Vreau să le mulțumesc medicilor, de aici, din spitalul din Cluj, la fel de performant ca cele din București, că au intervenit la timp și că mi-au salvat viața. Sunt pe tratament, nu voi fi operat însă la cap. Hematomul se află într-o poziție ciudată, imposibil de operat, deci nu se pune problema unei intervenții chirurgicale.

Au mai avut pacienți cu astfel de cazuri și s-au vindecat tot cu tratament, deci sunt foarte optimist că hematomul se va resorbi singur, deja încep să se vadă rezultatele. Am avut noroc că am scăpat cu viața, aceste hematoame pot fi foarte periculoase!”, ne-a declarat Nelu Vlad, solistul trupei Azur.

Citiți și: Vedeta diagnosticată cu hematom inoperabil pe creier. Cum se simte acum cântăreţul din formaţia Azur

Când revine Nelu Vlad, pe scenă, cu acordul medicilor?

Nelu Vlad este însă tare bucuros că nu va fi nevoit să stea prea mult departe de scenă. Dacă va respecta întocmai sfaturile medicilor și va urma cu strictețe tratamentul medicamentos, artistul va reveni cât de curând în fața publicului:

”După ce mă externează, de aici, din spitalul din Cluj, va mai trebui să stau acasă, liniștit, încă vreo zece zile. Apoi, cam de pe 20 februarie, sunt mari șanse să revin în spectacole, nu mai e mult, am numeroase contracte anul acesta.

Cei care îmi iubesc muzica s-au îngrijorat pentru mine, dar și prietenii, cu toții mi-au trimis zeci de mesaje de încurajare și de urări de sănătate. Le sunt recunoscător că s-au gândit la mine”, ne-a mai declarat Nelu Vlad, exclusiv pentru Playtech Știri.

De ce a suferit un stop cardio-respirator, la vârsta de 30 de ani?

Dar, Nelu Vlad a mai fost, la un pas de moarte, și în urmă cu 40 de ani, când a suferit un stop cardio-respirator. El a explicat într-un interviu care a fost cauza:

”M-am apucat de fumat, ca să fiu și eu important, și am zis că fumez câte una, am făcut un stop cardio-respirator, într-adevăr.

Când am ajuns la spital m-a întrebat doctorul dacă fumez mult, iar eu aveam o geacă cu mai multe buzunare, aveam 7 pachete de țigări, de 7 feluri.

Le-am întins și le-am numărat, lipseau 52 de țigări la ora 19.00, dar mai fumam și noaptea, se făceau 70-80 de țigări pe zi”, menționa Nelu Vlad, pentru Antena Stars.

Citiți și: Artistul din România care a câștigat un milion de dolari: ‘Acum mai am jumătate’

Nelu Vlad a înființat trupa Azur în 1984, în anii comunismului. Însă celebrele sale piese, ”Mona”, ”Cenușăreasa”, ”În stație la Lizeanu”, ”Domnișoară, domnișoară” și ”Nu sunt prost, dar nici deștept”, se bucură și în prezent de succes. Pentru un show de 45 de minute, Nelu Vlad are un onorariu de 2.500-3.000 de euro, potrivit organizatorilor de spectacole, care au colaborat cu marele artist.

Digisport.ro
Frumusețea noului format Champions League: Celtic pe 2, Barcelona pe 23! Clasamentul complet după prima etapă
Stirile PROTV
Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”
PlaySport
Apariție INCREDIBILĂ a Iriney Shayk! Cum a fost surprinsă pe stradă fosta lui Cristiano Ronaldo
Ego.ro
Cine este tatăl copilului Ancăi Dumitra? Diferența de vârstă imensă dintre cei doi
ProActual
Afacerile în care David Popovici vrea să investească: „Mi-ar plăcea și mi-aș dori”! Cum vrea să-i ajute pe români
EVZ.ro
Pensie de nabab în România. Câștigă mii de euro lunar
Spynews.ro
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
PRO TV
Ce tratament pentru cancer ar fi urmat Kate Middleton, pe ascuns, în Statele Unite. ”Nu a fost chimioterapie”. Familia Regală neagă tot
Adevarul
Președintele CCR, Marian Enache, s-a căsătorit la 70 de ani. Ce funcții importante ocupă noua sa soție
BZI.ro
Voluptoasa Maria Tebieș, de la Insula Iubirii, a spus cum vrea să fie viitorul iubit! Ispita nu a fost încântată nici de Dany Boy și nici de Cornel
Sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless, iar reacțiile au fost pe măsură
Viva.ro
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Parteneri
Adevărul despre dispariția gemenilor din Târgu Jiu. Tatăl celor doi copii a spus totul despre adolescenți
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Soarta misterioasă a aurului lui Ceaușescu. Ce s-a întâmplat cu o avere colosală
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
Planeta ia foc! A început un nou război. Ordinul de atac a venit deja azi, 19 septembrie
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
TRUMP scoate ATU-UL campaniei! ÎNTÂLNIREA surpriză care îl va ÎNFURIA pe PUTIN
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro