Cine o să fie mama copiilor lui Jador de la Survivor 2021. Părinții lui au făcut marea dezvăluire

Cine o să fie mama copiilor lui Jador de la Survivor 2021. Părinții lui au făcut marea dezvăluire
Părinții lui Jador de la Survivor 2021 au dezvăluit cine o să fie mama copiilor artistului

Părinții lui Jador, unul dintre cei mai iubiți și controversați concurenți de la ”Survivor România 2021”, au făcut declarații despre viața personală a cântărețului. Romeo și Simona Dumitrache au vorbit la ”Ștafeta mixtă” atât despre momentele tensionate trăite în junglă, cât și despre cele pătimite departe de lumina reflectoarelor, când vedeta se perpelea de dorul fostei salei iubite, Georgiana. Deși despărțiți în prezent, cea care i-a dat viață artistului a susținut că tinerii vor reveni împreună, iar fata va fi mama copiii fiului ei.

Mama lui Jador, declarații după ce fiul ei a izbucnit în plâns la Survivor România 2021

Faimoșii au câștigat cel mai recent joc de comunicare pus la bătaie de echipa ”Survivor” chiar de Ziua Îndrăgostiților, prilej cu care au primit de acasă, de la parteneri, mesaje de dragoste. Jador a fost surprins cu o scrisoare de la fosta sa iubire, Georgiana, pe care nu a uitat-o, deși nu mai formează un cuplu de ceva vreme.

„Ionuț, pentru început vreau să-ți spun că sunt mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă și de modul în care te descurci în competiție. Sper să rămâi același om bun pe care l-am cunoscut. Știm amândoi care e situația dintre noi și în ce relații am rămas.

Când ai plecat la Survivor, dar de acolodin toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeaua. Ai grijă de tine și să rămâi acolo cât poți rezista. Te îmbrățișez, prietena ta de suflet”, i-a scris tânăra artistului, care a plâns atât în timp ce restul colegilor își citeau gândurile de acasă, cât și după ce a ajuns înapoi în tabără.

„O să realizeze că ea o să fie mama copiilor lui”

„Eu întotdeauna am discutat cu Ionuț toate problemele lui din viața de zi cu zi de când a plecat de acasă. Știam povestea dintre el și Georgiana și mă bucur enorm de mult că și-a dat seama, în sfârșit, că viața lui fără ea nu se poate. Și mă bucur că l-am văzut așa, că o să realizeze că ea o să fie mama copiilor lui.

L-am încurajat întotdeauna în această relație, dar vedeți cum sunt tinerii, ei se împacă, ei se ceartă. La un moment dat am renunțat să mă mai bag, am zis să decidă el că e viața lui. Mă bucur că emisiunea asta l-a făcut să vadă adevărul și să se gândească la viitorul lui, și la o familie”, a spus mama lui Jador.

Cei doi s-au cunoscut la facultate 

„Cu fata se cunoaște din facultate. Dar știți cum e Ionuț, azi cu una, mâine cu alta, iar fetei nu i-au convenit lucrurile astea. De aceea s-au certat, s-au împăcat. Aseară (n.red duminică) au dat dovadă amândoi că mai există ceva între ei. Atât cum s-a comportat Georgiana către Ionuț, dar și cum a reacționat Ionuț când a primit scrisoarea de la Georgiana…”, a completat tatăl vedetei.

„El a comparat ce a avut cu ce a găsit și a realizat că nu este ceea ce vrea el(…) Eu am apreciat la ea (n.red Georgiana) simplitatea ei, bunătatea ei. Ea l-a iubit pe Ionuț înainte ca el să fie Jador, au împărțit și bune și rele, îl cunoaște și de sărac și de bogat…

“Ştiam că sunt despărţiţi. Ei mai ţineau legătura, dar se pare că el ascundea asta de noi. O cunosc, vorbeam cu ea. S-au cunoscut în timpul facultăţii. Eu am o impresie foarte bună despre ea. Îmi doresc ca Jador să o aleagă pe ea, să îşi dea seama că trebuie să se oprească din ceea ce face acum.

Nu ştiu care dintre ei a greşit mai mult. Dar eu cred că vor rămâne împreună. El îşi doreşte copii, a fost crescut cu fraţi mulţi, ştie cum e să creşti un copil”, a spus mama lui Jador la Teo Show.

“Eu am văzut nişte lacrimi de fericire pentru că în sfârşit şi-a dat seama că cineva îl iubeşte. Au fost împreună cam 4 ani. Tot ce a făcut acum cred că va duce la pasul următor în relaţia lor. După părerea mea, cred că de vină este Jador pentru ca el se opreşte şi la alte fete. Clar, asta a dus la gelozie, la certuri”, a povestit şi tatăl concurentului de la Survivor.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI