Noi clipe cumplite pentru Mirela Vaida: ”A murit această femeie. Cine răspunde de asta?”

Noi clipe cumplite pentru Mirela Vaida: ”A murit această femeie. Cine răspunde de asta?”
Clipe dure pentru Mirela Vaida. Prezentatoare vine cu o reacție dură către autorități

Mirela Vaida trage un semnal de alarmă. Aceasta este siderată de cele petrecute recent pentru care nimeni nu răspunde. Ce s-a întâmplat și ce cuvinte alarmante le-a transmis celor care o urmăresc?

Mirela Vaida, afectată de noul caz cutremurător. Mesajul moderatoarei către autorități

Mirela Vaida vine cu o reacție foarte dură la adresa autorităților în urma cazului cutremurător petrecut recent în Argeș. Criminalul a fost în trecut la un pas de celebra prezentatoare, fiind invitat în cadrul unui caz chiar în platoul de filmare al emisiunii Acces Direct.

Chiar femeia care și-a găsit sfârșitul din cauza concubinului său a anunțat în direct că a primit amenințări cu moartea. Mirela Vaida a avut o reacție extrem de dură la adresa autorităților după ce a aflat că bărbatul a trecut la fapte și a ucis-o pe fosta parteneră, dar și pe fiul acesteia în vârstă de doar 14 ani.

Aceasta a răbufnit în lacrimi în timpul unei ediții: „Mă aștept să mi se întâmple și mie asta. Aștept să mă omoare cineva pe stradă, chiar dacă am făcut plângeri la poliție. Aștept să se întoarcă atacatoarea, aștept să-mi omoare cineva copiii pentru că autoritățile nu își fac treaba.”

  • Context:  Dublă crimă Mihăești, Argeș

Un adolescent și mama sa au fost găsiți fără suflare în curtea unei biserici. Nu departe de locul menționat a fost găsit un bărbat în agonie, care se pare că a încercat să-și ia zilele. Oamenii legii au stabilit la scurt timp că între cei trei era o legătură – femeia era soția bărbatului și adolescentul era fiul vitreg al agresorului.

Acesta a atacat-o pe femeie cu un cuțit și i-a tăiat gâtul, iar pentru că băiatul a intervenit pentru a-și ajuta mama a fost și el înjunghiat, ulterior lovindu-se cu capul de asfalt. Agresorul a încercat să se sinucidă prin înjunghiere în zona gâtului.

„Cine răspunde pentru viața unui copil de 14 ani”

„Cine răspunde pentru viața unui copil de 14 ani, după ce noi l-am avut pe acel infractor în platou. A stat la un metru de mine, și-a arătat faptele, și le-a spus, și le-a verbalizat. Ce să mai facă această femeie? A murit această femeie. Cine răspunde de asta? Cine răspunde? Statul român e direct participant la aceste crime și cred că statul român e la fel de infractor ca și criminalul care a luat viața acestor doi oameni nevinovați. Autoritățile se fac că nu ne aud. (…) O femeie care mâine ar fi trebuit să împlinească 38 de ani a fost ucisă de concubinul gelos… pe 8 ianuarie a fost la Acces Direct…”
Mirela Vaida (Sursa: Acces Direct)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI