Iubitul femeii ucise cu sânge rece în Argeș, dezvăluiri cutremurătoare. Care a fost ultima dorință a iubitei sale

Iubitul femeii ucise cu sânge rece în Argeș, dezvăluiri cutremurătoare. Care a fost ultima dorință a iubitei sale
Care a fost ultima dorință a femeii ucise în Argeș

O dublă crimă șocantă a zguduit România în cursul zilei de duminică, după ce un bărbat din comuna Mihăiești, judeșul Argeș, și-a ucis cu sânge rece fosta concubină și pe fiul acesteia. După tragedie, mai multe rude și apropiați au dezvăluit coșmarul pe care îl trăia Ramona de multă vreme, printer care, și actualul iubit. Potrivit acestuia, dorința femeii cu privire la modul în care ar vrea să moară a fost îndeplinită.

Femeia era următită de fostul concubin peste tot

Apar informații cutremurătoare despre viața de coșmar pe care a trăit-o Ramona în ultima perioadă. Din momentul în care a decis să se despartă de cel alături de care locuia de frică, existența sa a fost una de-a dreptul chinuitoare.

Amenințată și urmărită peste tot, Ramona și-a găsit sfârșitul în curtea bisericii, ucisă prin înjunghiere cu un cuțit. Autoritățile au găsit trupul neînsuflețit al femeii într-o stare îngrozitoare, fiind aprope decapitată.

La câțiva metri distanță, băiatul femeii, în vârstă de 15 ani, a fost și el ucis din cauza loviturilor de cuțit, însă a fost găsit cu capul zdrobit, ceea ce înseamnă că a fos lovit de mai multe ori de pământ.

După tragedia petrecută, bărbatul pentru care îl părăsise pe criminal și-a găsit puterea să povestească drama pe care iubita sa a trăit-o în toată această perioadă, fiind urmărită și amenințată constant de criminal. În ciuda faptului că aceasta făcuse mai multe plângeri împotriva agresorului, autoritățile au rămas indiferente la acest caz.

Paul Bențoiu a explicat că iubita sa se pregătea pentru orice nenorocire, însă își dorea să moară alături de băiatul său, motiv pentru care îl lua peste tot.

“A tras de ea și de copil și i-a spus că dacă nu merge acasă, o taie și o omoară. Am vrut inițial să merg eu ea la cimitir, la părinții ei, însă m-a rugat să rămân acasă. Era urmărită încă de la Paște și mă urmărea și pe mine. O urmărea peste tot cu diferite mașini. Ea nu pleca nicăieri fără copil, spunea că dacă ea moare, să moară și copilul odată cu ea, mărturisește bărbatul.

Ce planuri avea criminalul cu copilul femeii

Tatăl natural al copilului ucis a povestit că băiatul i-a povestit că femeia a fost amenințată cu moartea, atât ea, câ și copilul, dacă îl va părăsi din cauza băiatului. Acesta a mai dezvăluit că deși luaseră la cunoștință despre cele petrecute în familie, autoritățile nu au luat nicio măsură.

„El a mai amenințat-o și copilul mi-a spus că dacă ea pleacă de la el din cauza băiatului, îl omoară și pe copil. Ea a fost și la poliție și le-a declarat că o amenința criminalul. Așa mi-a spus copilul. Uite ce le-a făcut criminalul…”, a povestit Adrian Brumaru, potrivit Gandul.

Vezi imaginile video cu femeia ucisă și criminalul, prezenți în platoul de la „Acces Direct”

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI