Criminalul din Argeș care și-a ucis fost concubină şi pe băiatul acesteia, depistat cu COVID-19. Unde o să fie mutat acesta

Criminalul din Argeș care și-a ucis fost concubină şi pe băiatul acesteia, depistat cu COVID-19. Unde o să fie mutat acesta
Criminalul din Argeș care și-a ucis fost concubină şi pe băiatul acesteia, depistat cu COVID-19

Bărbatul din Cetățeni care și-a ucis fosta concubină și pe băiatul acesteia, a fost depistat cu COVID-19. Criminalul urmează să fie mutat la secția de Boli Infecțioase din cadrul Spitalului Județean Argeș.

Criminalul din Argeș, depistat cu COVID-19

După cum au confirmat și sursele medicale, rezultatul testului COVID-19 a ieșit pozitiv în cursul zilei de 17 mai. De asemenea, în cursul zilei de marți, 18 mai, Sever Ciobanu va fi mutat a secția destinată pacienților infectați cu noul coronavirus. Criminalul este sub pază, iar starea lui de sănătate este una bună.

Deocamdată vorbește foarte puțin, având în vedere că a fost operat la gât după încercarea lui de a se sinucide. Sever Ciobanu și-a ucis fosta concubină și băiatul acesteia duminică. Crima a avut loc în curtea unei biserici. După ce a comis dubla crimă, bărbatul a încercat să se sinucidă. Polițiștii au intervenit și au reușit să-l oprească.

”Pacientul a fost adus la Spitalul Județean din Pitești cu un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță Argeș. Prezintă o plagă deschisă la nivelul gâtului, fiind dus imediat în sala de operații. Prognosticul medicilor este rezervat”, a declarat Cristina Cazacu, purtător de cuvânt al Spitalului Argeș.

Femeia a fost urmărită de fostul concubin

Cele două victime au fost găsit într-o stare foarte gravă. Agresorul a devenit extrem de agresiv după ce femeia își găsise alt partener de viață. A decis să o aștepte la ieșirea din biserică pentru a o înjunghia cu un cuțit. Fiul femeii a intervenit, însă a devenit și el victimă a atacului.

Copilul a suferit numeroase lovituri de cuțit, dar și cu capul zdrobit, fiind lovit de mai multe ori cu capul de asfalt. De asemenea, femeia a fost găsită în curtea bisericii, cu gâtul tăiat. După tragedie, bărbatul pentru care îl părăsise pe criminal și-a făcut curaj să povestească drama pe care iubita sa a trăit-o.

Acesta făcuse numeroase plângeri la poliție, însă autoritățile au rămas indiferente la acest caz. Paul Bențoiu a spus că iubita sa se aștepta la orice din partea fostului concubin. Își dorea să moară alături de băiatul său, din acest motiv îl lua peste tot.

“A tras de ea și de copil și i-a spus că dacă nu merge acasă, o taie și o omoară. Am vrut inițial să merg eu ea la cimitir, la părinții ei, însă m-a rugat să rămân acasă. Era urmărită încă de la Paște și mă urmărea și pe mine. O urmărea peste tot cu diferite mașini. Ea nu pleca nicăieri fără copil, spunea că dacă ea moare, să moară și copilul odată cu ea, mărturisește bărbatul.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI