Noi cazuri de Covid-19 la FCSB! Clubul a făcut anunțul şocant acum: cine are coronavirus din echipă

Noi cazuri de Covid-19 la FCSB! Clubul a făcut anunțul şocant acum: cine are coronavirus din echipă
Mihai Stoica şi Florin Tănase sunt doi dintre oamenii infectaţi cu noul coronavirus de la FCSB

FCSB are meci joi, de la ora 22:00, pe terenul celor de la Backa Topala, în turul 3 preliminar din Europa League. Misiunea formaţiei lui Gigi Becali se anunţă una absolut infernală. Asta pentru că aproape întreg staff-ul echipei, în frunte cu Toni Petrea şi Thomas Neubert, a fost deja confirmat ca infectat cu noul coronavirus. Tot ieri s-a confirmat şi primul caz din lot, cel al fundaşului Andrei Miron.

Florin Tănase, Iulian Cristea şi Darius Olaru au fost testaţi pozitiv cu noul coronavirus şi trimişi înapoi acasă

Doar că numărul infectaţilor s-a mărit considerabil astăzi. Iar primul care s-a alăturat listei a fost Mihai Stoica, un om important din conducerea echipei. Deşi nu are nicio funcţie oficială în club. Acesta nu a mai făcut deplasarea în Serbia după ce a primit testul pozitiv şi se află deja în izolare. Mihai Stoica, 55 de ani, este asimptomatic în această perioadă, conform informaţiilor oferite de Antena Sport.

Riscurile ca FC FCSB să piardă partida cu Backa Topola la masa verde au crescut după ce alţi trei jucători au fost depistaţi pozitiv azi. Aceştia au făcut deplasarea alături de restul lotului. Astfel că sârbii ar putea cere ca toţi jucătorii să intre în izolare la intrarea în ţară.

„Da, este adevărat. FCSB ne-a informat, pe noi şi pe DSP, că trei jucători au ieşit pozitiv la testarea pe care au efectuat-o astăzi la Timişoara. Cei trei vin înapoi la Bucureşti cu maşinile şi din ce mi-au spus cei de la FCSB. Toată lumea a avut mască la deplasare şi s-a respectat distanţarea”, a explicat Justin Ştefan pentru Digi Sport.

Conform Fanatik.ro, cei trei infectaţi sunt Darius Olaru, Florin Tănase şi Iulian Cristea. Trei jucători care ar fi fost titulari în partida contra celor de la Backa Topala. Se joacă într-o singură manşă, iar FCSB ar fi eliminată din Europa în cazul unui eşec în Serbia.

Darius Olaru se anunţă a fi o pierdere uriaşă pentru cei de la FCSB
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI