Ce lovitură pentru FCSB. 7 cazuri de coronavirus la echipă

Ce lovitură pentru FCSB. 7 cazuri de coronavirus la echipă

FCSB a jucat doar trei etape în Liga 1 și se pare că deja are probleme mari la lot. Oficialii clubului au dat un comunicat prin care se anunță infectarea a 7 jucători din lot cu COVID-19.

FCSB, lovitură în plin campionat

După ce în ultimul meci din Liga 1, FCSB a pierdut în deplasarea de la Voluntari, cu 2-1, este lovită și cu noua situație de la lot. Conform unui comunicat, publicat pe site-ul oficial, aflăm că sunt, nu mai puțin de șapte persoane infectate. Este vorba de un jucător din lot, dar și de o parte importantă din staff-ul FCSB.

FCSB cu 7 cazuri de coronavirus

Printre aceștia se numără antrenorul principal, doi preparatori fizic, un kinetoterapeut, team manager-ul echipei și analistul video. Toți au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus, în urma testărilor efectuate.

FCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către SYNLAB Romania, partener UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, au fost înregistrate 7 rezultate pozitive. Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager). Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome!”, se spune în comunicatul emis astăzi.

Ce lovitură pentru FCSB. 7 cazuri de coronavirus la echipă
FCSB joacă în deplasare pentru accederea în turul 3 UEL

Andrei Miron, singurul jucător depistat pozitiv, a fost deja izolat, conform declarațiilor, și nu va putea juca în perioada următoare. Cel puțin 14 zile va trebui să stea în carantină. Aceeași situație este valabilă și pentru ceilalți depistați pozitivi, vor fi izolați tot pentru 14 zile.

Echipa trece printr-o perioadă dificilă, mai ales după ultimul eșec din campionat, dar  și în perspectiva meciurilor din Europa League. Reamintim că joi, pe 17 septembrie, FCSB va disputa un prim meci în Europa Leagu, împotriva celor de la Backa Topola, din turul 2 preliminar.

FCSB, șanse de calificare în turul 3 UEL

Adversarea FCSB-ului în turul 2 preliminar, a fost anunțată la începutul lunii, la Nyon, în tragerea la sorți pentru turul 2 preliminar al UEFA Eiuropa League. Astfel, FCSB va evolua în deplasare, pe terenul celor de la FK TSC Backa Topola. Rămâne de văzut cine va fi pe banca tehnică a echipei și care va fi lotul de 22 de jucători folosiți în această deplasare din Serbia, joi, 17 septembrie. FCSB este cap de serie în fața celor de la Backa Topola, iar meciul se va disputa într-o singură manșă. Cu alte cuvinte cine pierde iese definitiv din competiție.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI