15 sept. 2020 | 13:26

Ce lovitură pentru FCSB. 7 cazuri de coronavirus la echipă

Sănătate
Ce lovitură pentru FCSB. 7 cazuri de coronavirus la echipă
Ce lovitură pentru FCSB. 7 cazuri de coronavirus la echipă

FCSB a jucat doar trei etape în Liga 1 și se pare că deja are probleme mari la lot. Oficialii clubului au dat un comunicat prin care se anunță infectarea a 7 jucători din lot cu COVID-19.

FCSB, lovitură în plin campionat

După ce în ultimul meci din Liga 1, FCSB a pierdut în deplasarea de la Voluntari, cu 2-1, este lovită și cu noua situație de la lot. Conform unui comunicat, publicat pe site-ul oficial, aflăm că sunt, nu mai puțin de șapte persoane infectate. Este vorba de un jucător din lot, dar și de o parte importantă din staff-ul FCSB.

FCSB cu 7 cazuri de coronavirus

Printre aceștia se numără antrenorul principal, doi preparatori fizic, un kinetoterapeut, team manager-ul echipei și analistul video. Toți au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus, în urma testărilor efectuate.

FCSB anunță că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către SYNLAB Romania, partener UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, au fost înregistrate 7 rezultate pozitive. Este vorba despre jucătorul Andrei Miron și mai mulți membri ai staff-ului: Anton Petrea (Antrenor principal), Thomas Neubert (Preparator fizic), Horea Codorean (Preparator fizic), Sorin Cristof (Kinetoterapeut), Bogdan Stoica (Analist video) și Marius Ianuli (Team Manager). Aceștia au fost izolați conform reglementărilor aflate în vigoare și nu prezintă simptome!”, se spune în comunicatul emis astăzi.

Ce lovitură pentru FCSB. 7 cazuri de coronavirus la echipă

FCSB joacă în deplasare pentru accederea în turul 3 UEL

Andrei Miron, singurul jucător depistat pozitiv, a fost deja izolat, conform declarațiilor, și nu va putea juca în perioada următoare. Cel puțin 14 zile va trebui să stea în carantină. Aceeași situație este valabilă și pentru ceilalți depistați pozitivi, vor fi izolați tot pentru 14 zile.

Echipa trece printr-o perioadă dificilă, mai ales după ultimul eșec din campionat, dar  și în perspectiva meciurilor din Europa League. Reamintim că joi, pe 17 septembrie, FCSB va disputa un prim meci în Europa Leagu, împotriva celor de la Backa Topola, din turul 2 preliminar.

FCSB, șanse de calificare în turul 3 UEL

Adversarea FCSB-ului în turul 2 preliminar, a fost anunțată la începutul lunii, la Nyon, în tragerea la sorți pentru turul 2 preliminar al UEFA Eiuropa League. Astfel, FCSB va evolua în deplasare, pe terenul celor de la FK TSC Backa Topola. Rămâne de văzut cine va fi pe banca tehnică a echipei și care va fi lotul de 22 de jucători folosiți în această deplasare din Serbia, joi, 17 septembrie. FCSB este cap de serie în fața celor de la Backa Topola, iar meciul se va disputa într-o singură manșă. Cu alte cuvinte cine pierde iese definitiv din competiție.

 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
”Victima” luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Vreme extremă în România. ANM a emis alertă
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Ungaria, AJUTOR NESPERAT pentru România. Au dat vestea uriașă chiar astăzi, 23 APRILIE: Avem un plan
Capital.ro
Schimbare importantă pe piaţa muncii: Categoriile de activităţi care nu necesită contract | Anunţul Ministerului Muncii
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Armata OBLIGATORIE în România? ANUNȚUL lui Iohannis! AVERTISMENT cutremurător privind RĂZBOIUL în Europa
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro