Nimic nu va mai fi la fel. Cum arată cel mai nou magazin Lidl din România. Clienții se vor obișnui mai greu cu el

Nimic nu va mai fi la fel. Cum arată cel mai nou magazin Lidl din România. Clienții se vor obișnui mai greu cu el
Nimic nu va mai fi la fel. Cum arata cel mai nou magazin Lidl din Romania. Clientii se vor obisnui mai greu cu el

Cel mai nou magazin Lidl din România este aproape gata. Este diferit de toate celelalte magazine, fiind vorba de un nou concep. Clienții se vor obișnui mai greu cu el. Nimic nu va mai fi la fel la noul magazin Lidl din România.

De ce este diferit cel mai nou magazin Lidl din România

În inima României, urmează să se deschidă cel mai nou magazin Lidl. Acesta impresionează prin design-ul total diferit față de restul magazinelor din oraș. Construcția a fost realizată în timp record, iar rezultatul întrece orice așteptare.

Lucrările de construire și amenajare a noului magazin Lidl, situat în capitala culturală Sibiu, sunt aproape de final. Amplasat pe strada Rusciorului din municipiul Sibiu, noul Lidl își va deschide porțile în curând. Astfel, sibienii și locuitorii din zonele limitrofe vor putea să își facă toate cumpărăturile aici.

Cum arată clădirea. Nimic nu va mai fi la fel

Noul supermarket Lidl de pe strada Rusciorului, din apropierea intersecției cu strada Râului, pe locul fostei Cazangerii, arată total diferit față de restul magazinelor din orașul natal al președintelui Klaus Iohannis. Magazinul a fost construit în ritm alert. În doar câteva săptămâni, oamenii care treceau prin zonă au putut vedea cât de repede se ridică noua clădire Lidl România. În timp record s-au pus la punct detaliile exterioare, iar noul magazin are un design cu totul diferit față de restul supermarket-urilor din Sibiu.

Noul magazin Lidl România din Sibiu oferă zeci de locuri de parcare șoferilor care vin să facă aici cumpărături. Design-ul noului supermarket a fost gândit astfel încât să pară o mică oază de liniște. S-au plantat mulți copăcei, iar strada din dreapta magazinului, de lângă malul Cibinului, a fost și ea amenajată cu benzi de circulație, trotuar și iluminat stradal.

Program Lidl România

Sibienii care vor veni la cumpărături, la noul magazin Lidl România, trebuie să știe că supermarket-ul va funcționa după următorul program:

Luni – Sâmbătă: 07:00 – 22:00

Duminică: 08:00 – 20:00.

Deocamdată, reprezentanții Lidl România nu au dezvăluit încă data deschiderii noului magazin de la Sibiu. Pe site-ul oficial Lidl nu este nimic publicat referitor la acest aspect. Însă, judecând după stadiul lucrărilor, care sunt aproape gata, sibienii nu mai au foarte mult timp de așteptat. Mai mult ca sigur, la fel ca la toate inaugurările de până acum, Lidl va veni în atenția cumpărătorilor cu o serie de produse alimentare și nealimentare la preț redus. Deci, toți sibienii trebuie să fie pe fază, pentru a nu rata ofertele spectaculoase oferite de cel mai nou magazin Lidl România.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI