Greșeala pe care o face Andi Moisescu atunci când merge în Kaufland, Lidl sau Mega Image: ‘Îți reamintești tot’

Greșeala pe care o face Andi Moisescu atunci când merge în Kaufland, Lidl sau Mega Image: ‘Îți reamintești tot’
Greseala pe care o face Andi Moisescu atunci cand merge la supermarket

Andi Moisescu a dat tot din casă. Deși este o persoană echilibrată și cumpătată, vedeta de la PRO TV recunoaște că mai are momente în care face anumite excese. Ce pățește juratul de la Românii au talent atunci când merge la cumpărături în hypermarketuri.

Care este una dintre slăbiciunile lui Andi Moisescu

Andi Moisescu este, fără îndoială, unul dintre cei mai cunoscuți și aprecați oameni de televiziune din România. Juratul de la Românii au talent are o reputație de bărbat sincer, asumat și cu un simț al umorului foarte dezvoltat, motiv pentru care a câștigat simpatia a milioane de telespectatori din toate regiunile țării.

Deși are o carieră fulminantă în mass-media și este cunoscut publicului român de foarte mulți ani, Andi Moisescu a fost dintotdeauna o fire rezervată și discretă în ceea ce privește viața lui personală. Cu toate acestea, într-un interviu acordat recent celor de la Ciao, vedeta a dezvăluit care este cea mai mare slăbiciune a sa.

Ce face Andi Moisescu atunci când merge la cumpărături la supermarket? Deși este o persoană echilibrată și se laudă a fi destul de cumpătat, juratul de la PRO TV recunoaște că mai face excese din când în când și procură diferite lucruri care nu reprezintă, neapărat, o prioritate.

„Să știi că la cumpărături sunt destul de precaut. Mai pic și eu în patima în care pică oricine pleacă la cumpărături nemâncat, de exemplu. E una dintre cele mai mari greșeli pe care le poți face.

În momentul ăla ți se pare că ai nevoie de toate lucrurile pe care le întâlnești în cale și brusc îți reamintești de toate poftele pe care nu ți le-ai putut satisface… cedezi până și în fața unei eugenii.

Care sunt produsele pe care Andi Moisescu le cumpără de fiecare dată

Pentru că este un mare amator de gadgeturi și pasionat de tehnologie, Andi Moisescu mărturisește că este un mare fan al cumpărăturilor online și adoră să procure orice este legat de aparate și gadgeturi.

Eu încerc să nu repet greșeala asta pentru că m-am pârlit de câteva ori. În rest sunt destul de cumpătat la cumpărături, nu prea mă reped în ele, mi se pare că a dispărut presiunea asta de când cumpărăturile vin singure la noi. Că în online tot avem ocazia să compărăm, să citim review -uri peste review-uri.

Deciziile de cumpărare le iau din ce în ce mai greu din punctul ăsta de vedere. Dar tot mai fac achiziții, nu neaparat necesare, și probabil că segmentul în care cedez emoțional ține de toate gadget-urile astea. Sau mai puțin gadget-uri, mai mult aparatură pe care o folosesc la filmare. Cred că am și acum microfoane mai multe decât aș putea să folosesc…

Am o sensibilitate pentru zona audio și tot ceea ce e legat de zone audio mă fascinează. Și de fiecare dată când mai văd câte un microfon zic: “Pe ăsta îl iau așa doar să-l am”. Ține de o dambla de-a mea.”, a declarat Andi Moisescu, exclusiv pentru cei de la Ciao.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI