Nicușor Dan, tată pentru a doua oară. Ce sex are bebelușul lui

Nicușor Dan, tată pentru a doua oară. Ce sex are bebelușul lui
Nicușor Dan, tată pentru a doua oară.

Nicușor Dan, primarul General al Capitalei, a devenit tată pentru a doua oară. Iubita acestuia, Mirabela Grădinaru, a adus pe lume miercuri, 25 mai, al doilea copil al familiei. Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru mai au o fetiță, pe nume Aheea, care s-a născut în anul 2016, tot în luna mai.

Nicușor Dan, tată pentru a doua oară

Nicușor Dan este tată pentru a doua oară. Soția sa a născut în urmă cu o zi un băiețel. Bebelușul a venit pe lume la Spitalul Filantropia, un spital aflat în Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Chiar dacă a fost o naștere prematură, mama și copilul se simt bine, spun sursele Antena 3. Băiețelul se află încă în terapie cu suplimentare de oxigen.

Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru, un cuplu discret

Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru sunt un cuplu discret. Pentru cei care cunosc prea puține detalii despre soția Primarului General al Capitalei, ea este din Vaslui, este managerul uneia dintre cele mai mari companii auto din România și alături de care Nicușor Dan a pus bazele Asociației Salvați Bucureștiul, după care bazele partidului Uniunea Salvați România. Povestea lor de dragoste a început în anul 2005.

 „Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentă în Bucuresti, la Geografie. Îmi aduc aminte că se terminase sesiunea de examene, aveam bilet să mă întorc acasă, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenă ce fusese plecată cu bursă Erasmus în Franta. Am renuntat să mă mai întorc acasă si am iesit cu mai multi prieteni.

Am zis să mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de după sesiune sau de dupã zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicusor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu stiu dacã a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atractie, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, spunea Mirabela, în urmă cu câțiva ani, pentru la vremeanoua.ro. 

În anul 2016, a venit pe lume primul copil al cuplului, o fetiță, pe nume Aheea.

„Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”, spunea Nicușor Dan pe contul social.

Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru s-au căsătorit un an mai târziu, iar nunta a fost un eveniment discret, într-un cadru restrâns.

 „Nu-mi plac lucrurile pompoase, de aceea va fi o nuntă simplă, discretă, în stilul nostru”, spunea Nicușor Dan la vremea respectivă.