26 mai 2022 | 17:41

Nicușor Dan, tată pentru a doua oară. Ce sex are bebelușul lui

News
Nicușor Dan, tată pentru a doua oară. Ce sex are bebelușul lui
Nicușor Dan, tată pentru a doua oară.

Nicușor Dan, primarul General al Capitalei, a devenit tată pentru a doua oară. Iubita acestuia, Mirabela Grădinaru, a adus pe lume miercuri, 25 mai, al doilea copil al familiei. Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru mai au o fetiță, pe nume Aheea, care s-a născut în anul 2016, tot în luna mai.

Nicușor Dan, tată pentru a doua oară

Nicușor Dan este tată pentru a doua oară. Soția sa a născut în urmă cu o zi un băiețel. Bebelușul a venit pe lume la Spitalul Filantropia, un spital aflat în Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Chiar dacă a fost o naștere prematură, mama și copilul se simt bine, spun sursele Antena 3. Băiețelul se află încă în terapie cu suplimentare de oxigen.

Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru, un cuplu discret

Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru sunt un cuplu discret. Pentru cei care cunosc prea puține detalii despre soția Primarului General al Capitalei, ea este din Vaslui, este managerul uneia dintre cele mai mari companii auto din România și alături de care Nicușor Dan a pus bazele Asociației Salvați Bucureștiul, după care bazele partidului Uniunea Salvați România. Povestea lor de dragoste a început în anul 2005.

 „Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentă în Bucuresti, la Geografie. Îmi aduc aminte că se terminase sesiunea de examene, aveam bilet să mă întorc acasă, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenă ce fusese plecată cu bursă Erasmus în Franta. Am renuntat să mă mai întorc acasă si am iesit cu mai multi prieteni.

Am zis să mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de după sesiune sau de dupã zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicusor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu stiu dacã a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atractie, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, spunea Mirabela, în urmă cu câțiva ani, pentru la vremeanoua.ro. 

În anul 2016, a venit pe lume primul copil al cuplului, o fetiță, pe nume Aheea.

„Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”, spunea Nicușor Dan pe contul social.

Nicușor Dan și Mirabela Grădinaru s-au căsătorit un an mai târziu, iar nunta a fost un eveniment discret, într-un cadru restrâns.

 „Nu-mi plac lucrurile pompoase, de aceea va fi o nuntă simplă, discretă, în stilul nostru”, spunea Nicușor Dan la vremea respectivă.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Care sunt, de fapt, granițele Moldovei? Discuția are o „istorie” de peste cinci veacuri
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Absolut toți românii sunt obligați. Legea a intrat deja în vigoare. Trebuie să-ți cedezi locul
Capital.ro
Trucul genial pentru a repara o ciorbă în care ai scăpat prea multă sare: ”Excesul dispare imediat!”
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Datini și obiceiuri în prima zi de Paște. Ce trebuie să faci să atragi noroc și bani
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro