Nicușor Dan, lovitură de imagine pentru Gabriela Firea. Detaliul observat de toți bucureștenii la votare VIDEO

Nicușor Dan, lovitură de imagine pentru Gabriela Firea. Detaliul observat de toți bucureștenii la votare VIDEO
Nicușor Dan, lovitură de imagine pentru Gabriela Firea. Detaliul observat de toți bucureștenii la votare

Nicușor Dan i-a aplicat o lovitură de imagine Gabrielei Firea la alegerile locale 2020. Aceasta s-a prezentat singură la urne, în timp ce Nicușor Dan a venit cu familia.

Nicușor Dan, lovitură de imagine pentru Gabriela Firea

Astfel, Nicușor Dan s-a prezentat, azi, la ora 9.00, la secția de votare de la Școala Gimnazială 279, din Sectorul 6, ca să-și exprime dreptul la vot. Candidatul alianței dreptei a mers la secția de votare împreună cu soția și cu fetița sa, dar și cu Ciprian Ciucu, candidatul dreptei la Primăria Sectorului 6.

„Aștept de mult votul ăsta și am votat cu sete, ca să scoatem din PMB o caracatiță de interese, de neamuri, de nași, de fini, de prieteni, care au ținut în subdezvoltare orașul (…) Am votat pentru un oraș cu un potențial extraordinar, cu oameni cinstiți, creativi (…) Competiția asta electorală este o competiție de valori, o competiție între adevăr și minciună, între competență și incompetență, cinste și corupție, o competiție între decență și superficialitate fudulă. Invit bucureștenii să iasă la vot și să dea un vot util care să pună Bucureștiul ăsta în direcția bună”, a precizat Nicușor Dan, la ieșirea de la urne.

Gabriela Firea s-a prezentat singură la vot


De menționat este că Nicușor Dan a mai candidat pentru funcția de primar al Bucureștiului în anul 2012, atunci când a obținut 8% din voturi, și în anul 2016, când a strâns 30%.

De cealaltă parte, Gabriela Firea, candidatul PSD pentru un nou mandat la Primăria Capitalei, s-a prezentat duminică la vot, la ora 7.01, fiind, de altfel, primul alegător din secția de votare de la Colegiul Tehnic Mecanic Grivița. Ea s-a prezentat singură la urne, fără a fi însoțită de familia ei.

Inițial, echipa Gabrielei Firea anunțase că ea va vota la ora 10.00. Dar Primarul Capitalei a mers însă de la ora 7.00 la secția de votare. Întrebată de ce așa de dimineață, aceasta a declarat: ”„Întotdeauna m-am trezit cu drag dimineața”.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI