Alegeri locale 2020. Nicușor Dan a votat și a dat în Gabriela Firea, actualul primar: ”O caracatiță de interese”

Alegeri locale 2020. Nicușor Dan a votat și a dat în Gabriela Firea, actualul primar: ”O caracatiță de interese”
Alegeri locale 2020. Nicușor Dan a votat! Sursa Foto: inquam

Azi se decide viitorul primar general al Capitalei, iar zarva abia a început. Nicușor Dan a votat și el! Contracandidatul Gabrielei Firea a avut multe să spună la secția de vot, mai cu seamă despre cea care stă bine în cursa pentru PMB.

Alegeri locale 2020. Nicușor Dan a votat! Jigniri dure către Firea

Nicușor Dan nu s-a lăsat mai prejos cu comentariile acide nici azi! Încă de la începutul anunțului că va fi prezent în cursa pentru Primăria Capitalei, a dat fără milă și extrem de transparent declarații jignitoare în special la adresa contracandidatei sale. Candidat independent susținut de către PNL-USR-PLUS, a susținut că a votat cu sete pentru a „scoate din Primăria Capitalei o caracatiță de interese”, lucru pe care-l aștepta de foarte mult timp. De asemenea, a îndemnat toți bucureștenii să se prezinte azi, 27 septembrie, la vot, și să țină cont de diferențele de valori dintre candidați.

Aștept de mult votul ăsta și vă spun că am votat cu sete. Am votat ca să scoatem din Primăria Capitalei o caracatiță de interese, de neamuri, de prieteni, de cumetri, de nași și de fini, care au ținut în subdezvoltare orașul ăsta și de asta nu au fost în stare să rezolve măcar apa calda, nu mai vorbesc de trafic și poluare”,a declarat contracadidatul Gabrielei Firea.

Nicușor Dan, atac la Gabriela Firea în ziua votului VIDEO

În timpul acesta, Firea a ajuns la urne înainte să se deschidă secția. Fostul jurnalist s-a prezentat la secția de vot înainte de ora 07:00. „Acum sunt regulamentar!”, a exclamat primarul Bucureștiului, după ce și-a pus masca de protecție pe față sub privirile mirate care celor care au văzut că gestul a fost făcut abia după ce a trecut pragul secției.

„Dincolo de problemele vieții curente care au fost lăsate de izbeliște, competiția asta electorală este una de valori, o competiție între adevăr și minciună, între competență și incompetență, între cinste și corupție, între decență și superficialitate fudulă”
Nicușor Dan

Nicușor Dan, jigniri dure la adresa contracadidatei. A numit-o pe Gabriela Firea caracatiță de interese
Nicușor Dan, jigniri dure la adresa contracadidatei. A numit-o pe Gabriela Firea caracatiță de interese Sursa Foto: inquam

Alegeri locale 2020: Promisiuni Nicușor Dan – Metrou de suprafață și extinderea rețelei de tramvai

”În momentul de faţă avem o centură CFR a Capitalei care funcţionează. Este vorba de şase linii care îţi permit, de oriunde eşti pe centură, să ajungi în nişte puncte importante care sunt AFI Cotroceni, Gara de Nord, Gara Obor, Pipera, Otopeni, Rahova. Deci, de exemplu, dacă locuieşti în Chiajna, ai o conexiune directă cu Gara de Nord, ai o conexiune directă cu Pipera, cu Gara Obor, cu AFI Cotroceni, le fel, dacă eşti undeva în zona Ferentari-Giurgiului”
Nicușor Dan