Nicușor Dan a oferit răspunsul pentru cea mai arzătoare întrebare a cetățenilor. Vor avea bucureștenii apă caldă și căldură la iarnă?

Nicușor Dan a oferit răspunsul pentru cea mai arzătoare întrebare a cetățenilor. Vor avea bucureștenii apă caldă și căldură la iarnă?
Nicușor Dan a oferit răspunsul pentru cea mai arzătoare întrebare a cetățenilor. Vor avea bucureștenii apă caldă și căldură la iarnă? Sursă poză: Inquam Photos/Octav Ganea

Vestea că Nicușor Dan a fost ales primar a adus multă speranță în casele bucureștenilor, după ce ierni la rând au înghețat în casele lor, fără a beneficia de apă caldă și căldură. Gândul înspăimântător al unei noi ierni geroase i-a mobilizat pe mulți cetățeni să facă potecă spre secțiile de votare pentru a încerca să-și schimbe destinul. Iată că după o mobilizare exemplară, bucureștenii au primit o veste bună de la alesul lor.

Cum va rezolva viitorul primar al Capitalei problema lipsei căldurii și a apei calde

Nicușor Dan a anunțat într-o intervenție la B1 că mandatul său va începe pe data de 10 octombrie, iar începând cu acea dată va face tot ce îi stă în puteri pentru a rezolva această problemă majoră cu care se confruntă bucureștenii. El a dat asigurări că va detecta și va rezolva cu prioritate avariile care vor apărea, până la primăvară, atunci când se va demara o acțiune de înlocuire a țevilor.

“Mandatul meu va începe undeva în jur de 10 octombrie, iarna o să înceapă pe 15 noiembrie, nu o să putem să schimbăm conducte în perioada asta.

Ce pot să promit este că în acest interval vom asigura stocuri pentru avariile, care în mod sigur vor fi foarte multe, vom asigura echipamente, vom asigura instrumente de detecție a avariilor.

Pe problema termoficării sunt două probleme – una de fond, că trebuie să înlocuim inelul principal, durează mult, dar ne vom apuca în primăvară pentru că avem banii europeni, și una de intervenție rapidă când avariile se produc, până când vom rezolva problema mare de fond, și asta e ce pot să promit acum”, a spus Nicușor Dan, la B1 TV.

Ce alte schimbări vor avea loc în următoarea perioadă

Nicușor Dan pare un viitor edil bine pus la punct cu toate problemele cu care se confruntă Capitala României, astfel că va trece la acțiune destul de rapid. În aceeași intervenție la B1TV, primarul ales recent a vorbit despre neregulile din Primărie și despre angajații aduși să muncească în poziții înalte nemeritate pe criterii de „ochi frumoși”.

”Am auzit multe povești și un segment important din Primăria Capitalei este Corpul de Control al primarului. De-a lungul timpului, mi-au fost aduse la cunoștință concursuri trucate, oameni angajați fără diplome…

Toate lucrurile acestea vor fi evident verificate și în măsura în care ele sune penale, vor fi direcționate către organele competente. Și, în plus, eu am vorbit de mari afaceri de corupție: de parcul Verdi, de Cinema ”Lumina”, de achiziția tramvaielor… Pe alea promit că ne vom uita cu mare atenție!”, a declarat Nicușor Dan

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI