Niculina Stoican, implicată într-un nou scandal. Ajunge la tribunal după un conflict muzical

Niculina Stoican, implicată într-un nou scandal. Ajunge la tribunal după un conflict muzical
Ea si o colega de breasla vor ajunge in fata judecatorului

Niculina Stoican este implicată într-un nou scandal. Interpreta ajunge chiar la tribunal după un conflict legat de o piesă. O nouă polemică zguduie scena muzicii populare românești. Două cânterețe cunoscute de muzică populară se ceartă în instanță pe o melodie. Niculina Stoican este hotărâtă să ajungă în fața unui judecător, așa că și-a acționat colega de breaslă în instanță.

Scandal de proporții în lumea muzicii populare

Niculina Stoican o acuză pe Olguța Berbec că i-a furat o melodie. Cele două își dispută drepturile de proprietate intelectuală asupra unei producții care se află în repertoriul amândurora. Se pare că totul a început pe internet, unde Niculina i-a dat report la canalul de Youtube al Olguței Berbec.

Cântăreața a completat formulare trimis către Youtube în care o acuza pe Olguța Berbec de faptul că i-a furat drepturile intelectuale asupra piesei.

Platforma Youtube a eliminat temporar conținutul, așa cum prevede politica companiei, până la soluționarea cazului. De altfel, platform solicită dovezi legate de drepturile de autor din partea celui care a dat report.

Dacă denunțătorul nu deține acte doveditoare, Youtube primește ca dovadă deschiderea unei acțiuni în instanță privind drepturile de autor din partea celui care a făcut plângerea. Dacă nu se face dovada aceasta, platforma va reposta videoclipul suspendat după două săptămâni.

Conform unor surse Wowbiz, se pare că Olguța Berbec nu a mai așteptat după platformă și a dat-o în judecată pe Niculina Stoican.

Ce au declarat cele două

Ea și-a luat un avocat bun, însă se pare că un prieten comun încearcă să le convingă pe ambele să se înțeleagă într-un fel și să nu ajungă în instanță.

Ambele cântărețe au refuzat să vorbească despre subiect.

”Nu am nimic de spus, nu a început procesul. Este un proces public, vom vorbi când va fi cazul. Când va fi soluționat, va vorbi avocatul”, a spus Olguța Berbec.

”Ne vedem în instanță. Dacă mergem în instanță, cred că trebuie să avem decența necesară să așteptăm să vedem ce se întâmplă în instanță.

Atunci când mergem în instanță, nu mai există loc de alte discuții, mergem în instanță”, a declarat Niculina Stoican.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI