Niculina Stoican, acuzată de furt după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. S-a ajuns la tribunal deja

Niculina Stoican, acuzată de furt după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. S-a ajuns la tribunal deja
De ce a fost dată în judecată Niculina Stoican

Niculina Stoican se confruntă cu probleme după moartea lui Petrică Mâțu Stoian. Interpreta de muzică populară a fost chemată în instanță după ce a fost acuzată de furt. Vedeta a recunoscut că nu traversează momente extrem de plăcute din viața sa.

Ce se întâmplă cu Niculina Stoican. Cântăreața a ajuns la tribunal

Petrică Mâțu Stoian și-a dat ultima suflare la vârsta de 61 de ani. Acesta se afla la Spitalul de Urgență din Reșița, secția Terapie Intensivă, unde fusese transportat dintr-o clinică privată. El urma un tratament post-covid, însă starea lui s-a înrăutățit.

Cântărețul a intrat în șoc septic, iar medicii nu l-au mai putut salva. Petrică Mâțu Stoian a lăsat multă tristețe în urmă, iar apropiații l-au condus pe ultimul drum la Cimitirul Ungureni din Craiova, unde o să își ducă somnul de veci. Printre cei care și-au strigat durerea se numără și Niculina Stoican.

Vedeta se confruntă cu multe probleme în ultima perioadă. Aceasta încearcă să își revină după șocul cauzat de pierderea artistului.  De asemenea, aceasta a fost dată în judecată de către Olguța Berbec, iar Niculina Stoican a ajuns la Tribunalul București, fiind acuzată de furt.

Niculina Stoican, dată în judecată de Olguța Berbec

Cele două se judecă pentru o speță care privește drepturile de autor și cele conexe, în materie de proprietate intelectuală. Mai exact, Niculina ar fi preluat fără a cere acord explicit melodii care ar fi fost cântate de către Olguța Berbec.

Olguța Berbec a acționat în instanță împotriva colegei sale de la Ansamblul Doina Gorjului. Interpreta de muzică populară nu a vrut să ofere multe detalii despre procesul pe care îl are împotriva Niculinei Stoican, explicând că o să discute despre acest aspect din viața ei atunci când o să fie cazul.

„Nu am nimic de spus, nu a început procesul. Este un proces public, vom vorbi când va fi cazul. Când va fi soluționat, va vorbi avocatul.”, a transmis Olguța Berbec pentru Fanatik.

Ce a transmis Niculina Stoican după ce a fost dată în judecată

Multe controverse urmăresc lumea muzicii populare din Oltenia în ultima perioadă. Niculina Stoican a mărturisit că nu traversează clipe plăcute din viața ei, astfel că nu își dorește să discute despre faptul că a ajuns în instanță după ce Olguța Berbec s-a decis să o dea în judecată.

„Nu trec prin momente foarte plăcute, nu vreau să dau nicio declarație pe acest subiect.”, a spus și Niculina Stoican.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI