Nicoleta Voicu, mesaj pentru Gheorghe Turda. ”De ce mă cauți! Acea persoană e acum în locul meu!”

Mesaj șocant de la Nicoleta Voicu pentru Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu nu uită! Războiul Voicu-Turda continuă? Aceasta se pare că nu poate să treacă peste perioada pe care a petrecut-o alături de cunoscutul artist Gheorghe Turda. Frumoasa cântăreață i-a lăsat un mesaj pe o rețea de socializare despre părerea sa adevărată în privința persoanei pe care cândva a iubit-o, iar pe care acum pare că o urâște. Ce i-a transmis cântăreața?

Nicoleta Voicu, mesaj pentru Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu pare că nu a încheiat toate socotelile cu fostul iubit Gheorghe Turda. Cântăreața mai are multe de reproșat pentru perioada din viața sa pe care ar putea-o numi pierdută. Artista și-a spus oful pe o rețea de socializare. Mesajul transmis iubitului cântăreț de muzică populară a uimit e toată lumea.

Nicoleta Voicu, mesaj pentru Gheorghe Turda
Nicoleta Voicu, mesaj pentru Gheorghe Turda

„Să-ți reamintesc, dle Turda! Septembrie, 2018, filmare la Muzeul Satului.  La o zi după intervenția chirurgicală.  Frig, vânt, și lucrurile nu erau deloc ușoare. Se prelingea sângele pe gâtul tău. Eram acolo să am grijă de tine. Eu nu eram pentru filmare. Artiști mulți și valoroși.  Toți m-au îndrăgit, au făcut fotografii cu mine. Mai puțin o singură persoană care m-a întrebat, arogant și tăios, când m-a văzut: ” Dar ce-i cu tine, dragă p’ aici? ”  Mi s-a pus un nod. N-am știut ce să răspund?  Simțeam cum îmi fuge pământul de sub picioare.  Acum i-aș răspunde eu:  „Dar ce-i cu tine p’ aici?”
Nicoleta Voicu

Nicoleta Voicu, mesaj pentru Gheorghe Turda
Nicoleta Voicu, mesaj pentru Gheorghe Turda

Războiul Voicu-Turda continuă!

Nicoleta Voicu se pare că nu este gata să dea uitării tot ce s-a petrecut între cei doi, mai ales că Gheorghe Turda i-a făcut destul de mult rău și încă mai continuă să-i facă, așa cum susține artista. Cântâreața de muzică populară i-a oferit din nou reproșuri în online lui Gheorghe Turda despre atitudinea sa.  Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda

„Aceeași persoană iese din platoul unei televiziuni când m-a văzut alături de tine.  Tu ti-ai dorit împăcarea PUBLIC, în emisiune la Măruta. Aceeași persoană mă scoate din spectacole. Aceeași persoană urca în locul meu în mașina ta, dle Turda. De ce mă cauți dle Turda? Că eu m-am săturat la refuz! Lasă Cutia Pandorei închisă, iti garantez ca e mai bine așa!  Rămâi cu lumea!”
Nicoleta Voicu

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI