Nicole Cherry nu s-a uitat deloc la bani. Cât au costat rochiile pe care le-a purtat la botez și la cununia civilă

Nicole Cherry nu s-a uitat deloc la bani. Cât au costat rochiile pe care le-a purtat la botez și la cununia civilă
Nicole Cherry nu s-a uitat deloc la bani. Cat au costat rochiile pe care le-a purtat la botez si la cununia civila

Nicole Cherry a trăit cea mai fericită zi din viața ei pe 19 mai, atunci când s-a căsătorit cu alesul inimii ei și a făcut botezul fiicei sale, Anastasia. Dublul eveniment a fost celebrat așa cum se cuvine, cu sute de invitați aleși pe sprânceană, mâncare bună, muzică, atmosferă și fericire. Cât au costat rochiile pe care artista le-a purtat la petrecere.

Câți bani ar fi dat Nicole Cherry pe rochia de la botezul fiicei sale

Nicole Cherry nu va uita niciodată data de 19 mai 2022, ziua în care și-a creștinat fetița, pe Anastasia, și s-a cununat civil cu logodnicul ei și bărbatul care i-a adus cea mai mare fericire.

Celebra cântăreață a plâns de fericire în ziua în care a spus tare și răspicat cel mai mare DA, în fața ofițerului stării civile, când a decis să se mărite cu tatăl fiicei sale. În aceeași zi, Nicole Cherry a făcut și petrecerea de botez a micuței Anastasia.

La petrecerea fastuoasă au fost invitați sute de rude și prieteni, precum și nume mari din industria muzicală, vedete alese pe sprânceană din showbizul românesc venite să închine un pahar de șampanie pentru fericirea mirilor, sărbătorind-o și pe micuța Anastasia.

Artista a atras privirile tuturor celor prezenți la fericitul dublu eveniment, prin ținutele frumoase pe care le-a purtat. Pentru cununia civilă, Nicole Cherry a optat pentru o rochie de mireasă lungă, dreaptă, cu o fundă imensă pe spate și o trenă demnă de o prințesă.

La petrecerea de botez, solista s-a schimbat de ținută și a îmbrăcat o rochie din pene, creație a unui designer român, vestimentație ce ar valora în jurul sumei de 3.700 de lei, conform jurnaliștilor de la Wowbiz.

Andra i-a dedicat un moment special lui Nicole Cherry

La petrecerea de nuntă a lui Nicole Cherry și a soțului ei Florin au participat unele dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz, precum Pepe și Carmen Chindriș.

Surpriza serii a fost când faimoasa artistă Andra a făcut un spectacol de zile mari pentru tânăra mireasă, soția lui Cătălin Măruță și Nicole Cherry fiind prietene bune de mulți ani de zile.

„Nu am mai apucat să vorbesc deloc cu voi, se apropie botezul și sunt stresată un pic, recunosc. Sper să reușim să ținem mai aproape toate lucrurile și oricum vreau să vă arăt tot ce se va întâmpla acolo pentru că o să fie foarte frumos și abia aștept. Am emoții!”, a mărturisit Nicole Cherry, pe Instagram.