26 oct. 2021 | 11:59

Cum a fost cerută Nicole Cherry de soție: ‘Nu mă așteptam la așa ceva’

Monden
Cum a fost cerută Nicole Cherry de soție: ‘Nu mă așteptam la așa ceva’
Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie. Ce surpriză i-a făcut iubitul

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei! Vedeta abia așteaptă să aibă parte de unul dintre cele mai importante evenimente, anume nașterea fiicei sale, iar acum a fost cerută în căsătorie de către bărbatul care a cucerit-o!

Nicole Cherry, dezvăluiri despre cererea în căsătorie

Nicole Cherry și Florin Popa sunt împreună de aproximativ 3 ani. Cei doi sunt pregătiți să ducă relația la un alt nivel și așteaptă să devină părinții unei fetițe. De asemenea, partenerul vedetei s-a decis să facă pasul cel mare și să își ceară aleasa în căsătorie.

Cântăreața a mărturisit că se aștepta la acest moment emoționant din viața ei, mai ales pentru că se pregătește să devină mămică și acest pas era unul natural în relația pe care o are cu Florin Popa. Totuși, partenerul ei a reușit să o surprindă, chiar dacă a mizat pe simplitate.

„A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat mai ales fiind și însărcinată, toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta. A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam.

A fost ceva spontan, eram în drum spre munte, am zis că o să luăm cina împreună, am zis să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul.

Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla.”, a spus Nicole Cherry în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Ce a dezvăluit Nicole Cherry despre nunta cu partenerul său

De asemenea, Nicole Cherry a mărturisit că sarcina i-a ocupat tot timpul și abia așteaptă să o cunoască pe fiica ei care o să primească numele de Anastasia. Cântăreața a explicat că nu s-a gândit încă la viitoarea nuntă, însă își dorește să aibă parte de un eveniment normal, fără restricții.

Vedeta a mai punctat că este probabil ca ea și Florin Popa să se căsătorească anul viitor pentru că nu își dorește să grăbească lucrurile.

„Momentan am fost prea ocupată și entuziasmată să mă gândesc la baby Anastasia. M-am visat mai mult mama decât mireasă. Ne dorim o nuntă ‘normală’, de care să ne putem bucura fără restricții.

Cel mai probabil se va întâmpla anul viitor, nu vreau să grăbesc lucrurile. Fiind impulsivă și spontană, cred că mă voi duce să probez rochii. Când va fi cazul și pe care mi se pune pata, aceea va rămâne.”, a mai zis ea.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro