Cum a fost cerută Nicole Cherry de soție: ‘Nu mă așteptam la așa ceva’

Cum a fost cerută Nicole Cherry de soție: ‘Nu mă așteptam la așa ceva’
Nicole Cherry a fost cerută în căsătorie. Ce surpriză i-a făcut iubitul

Nicole Cherry trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața ei! Vedeta abia așteaptă să aibă parte de unul dintre cele mai importante evenimente, anume nașterea fiicei sale, iar acum a fost cerută în căsătorie de către bărbatul care a cucerit-o!

Nicole Cherry, dezvăluiri despre cererea în căsătorie

Nicole Cherry și Florin Popa sunt împreună de aproximativ 3 ani. Cei doi sunt pregătiți să ducă relația la un alt nivel și așteaptă să devină părinții unei fetițe. De asemenea, partenerul vedetei s-a decis să facă pasul cel mare și să își ceară aleasa în căsătorie.

Cântăreața a mărturisit că se aștepta la acest moment emoționant din viața ei, mai ales pentru că se pregătește să devină mămică și acest pas era unul natural în relația pe care o are cu Florin Popa. Totuși, partenerul ei a reușit să o surprindă, chiar dacă a mizat pe simplitate.

„A fost ceva extrem de simplu, cumva așteptat mai ales fiind și însărcinată, toată lumea se aștepta că vine și momentul ăsta. A fost într-un moment surprinzător pentru mine, chiar nu mă așteptam.

A fost ceva spontan, eram în drum spre munte, am zis că o să luăm cina împreună, am zis să ne sărbătorim că mai e puțin și vine fetița, și uite că a venit și inelul.

Cumva mă așteptam că se va întâmpla la un moment dat, dar nu mă așteptam fix în momentul ăla.”, a spus Nicole Cherry în emisiunea moderată de Cătălin Măruță.

Ce a dezvăluit Nicole Cherry despre nunta cu partenerul său

De asemenea, Nicole Cherry a mărturisit că sarcina i-a ocupat tot timpul și abia așteaptă să o cunoască pe fiica ei care o să primească numele de Anastasia. Cântăreața a explicat că nu s-a gândit încă la viitoarea nuntă, însă își dorește să aibă parte de un eveniment normal, fără restricții.

Vedeta a mai punctat că este probabil ca ea și Florin Popa să se căsătorească anul viitor pentru că nu își dorește să grăbească lucrurile.

„Momentan am fost prea ocupată și entuziasmată să mă gândesc la baby Anastasia. M-am visat mai mult mama decât mireasă. Ne dorim o nuntă ‘normală’, de care să ne putem bucura fără restricții.

Cel mai probabil se va întâmpla anul viitor, nu vreau să grăbesc lucrurile. Fiind impulsivă și spontană, cred că mă voi duce să probez rochii. Când va fi cazul și pe care mi se pune pata, aceea va rămâne.”, a mai zis ea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI