Nicole Cherry a stabilit numele viitoarei fetițe: ‘Mi-a apărut în vis’

Nicole Cherry a stabilit numele viitoarei fetițe: ‘Mi-a apărut în vis’
Ce nume a ales Nicole Cherry pentru fiica sa

Nicole Cherry trăiește cele mai frumoase clipe! Cântăreața se pregătește să devină mămică pentru prima oară, așa că mulți își doreau să afle ce nume a ales vedeta pentru fiica ei. Iată că așteptarea a luat sfârșit și artista a făcut anunțul așteptat de fani!

Nicole Cherry a dezvăluit numele fiicei sale! Anunțul emoționant a surprins pe toată lumea

Nicole Cherry are parte de multe schimbări în viața sa. Aceasta trăiește o superbă poveste de dragoste și este pregătită să ducă relația la un alt nivel, ținând cont că, în curând, fiica ei o să vină pe lume. De această dată, ea le-a făcut tuturor o surpriză și a dezvăluit numele bebelușului.

„Daaaaa! Abia am așteptat momentul ăsta, în care să le spun tuturor numele. (râde) Că am fost întrebată mereu dacă ne-am gândit la nume și mereu le spuneam oamenilor că nu pot spune încă.

Anastasia Popa. Anastasiaaaaaa mea! Iar numele Anastasia mi-a apărut într-un vis.”, a spus Nicole Cherry pentru revista Viva!.

Cu ce pofte s-a confruntat Nicole Cherry, însărcinată pentru prima oară

De asemenea, Nicole Cherry a explicat că toată lumea credea că, aflată la o vârstă foarte fragedă, nu o să aibă probleme cu sarcina. Chiar dacă nu au existat momente dificile, artista s-a confruntat cu grețuri și oboseala în primul trimestru, dar totul a revenit pe un făgaș normal pe măsură ce timpul a trecut.

Mai mult, vedeta a dezvăluit că nu a avut foarte multe pofte, dar a preferat să mănânce mai multe fructe ca de obicei, ba chiar mâncarea sărată a fost una dintre micile plăceri. În schimb, aceasta și-a dat seama că nu mai poate să mânânce alimente dulci.

„Să știi că toată lumea consideră că, dacă rămâi însărcinată când ești foarte tânără, nu ai probleme cu sarcina. Până acum, chiar așa a fost în mare, nu au fost situații dificile și nici nu am întâmpinat probleme mari.

La începutul sarcinii, am avut grețuri și eram mai obosită, atunci mi-a fost puțin mai greu. Însă, după primele luni, grețurile au dispărut complet.

Nici pofte nu pot să zic că am avut prea multe, dar de când sunt însărcinată îmi place și mai mult să consum fructe și să mănânc sărat.

La un moment dat, mi-a fost foarte poftă de suc de portocale. În schimb, nu prea pot să mănânc deloc dulce în perioada aceasta.”, a mai spus Nicole Cherry pentru publicația menționată mai sus.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI