Cum a apărut Nicole Cherry la Loft, deși este gravidă. Toți au fost uimiți s-o vadă așa

Cum a apărut Nicole Cherry la Loft, deși este gravidă. Toți au fost uimiți s-o vadă așa
Nicole Cherry nu ține cont de statutul de grăvidă. Aceasta se distrează la Loft

Nicole Cherry a surprins pe toată lumea. Cum și-a făcut aceasta apariția? Mulți dintre fani sunt îngrijorați pentru ea și alții o condamnă pentru ieșirile nocturne dese din această perioadă.

Nicole Cherry, apariție neașteptată la Loft

Nicole Cherry este de departe una din cele mai tinere graviduțe din showbiz-ul românesc, iar fanii au fost mirați să audă vestea cea mare. Cunoscuta cântăreață urmează să-și țină în brațe fetița chiar în jurul zilei sale aniversare.

Până atunci, bruneta se bucură de sezonul estival și de relaxarea care a adus pe toată lumea la diverse evenimente. Unii dintre fanii o condamnă pentru că în timp ce alte graviduțe poate s-ar gândi să se liniștească și să savureze din plin momentele de relaxare, aceasta nu ține cont de statutul pe care îl are.

Nicole a mărutirisit în nenumărate emisiuni de televiziune că se simte extraordinar și are parte de o sarcină care nu o împiedică să facă în continuare tot ceea ce dorește. Iată că solista de 22 de ani se bucură de plăcerile vârstei și chiar și însărcinată fiind a ales ca în weekend să petreacă în Loft.

Cea din urmă s-a îmbrăcat lejer și s-a bucurat de atmosferă de pe scaun. Nu a dansat, nu a băut alcool și a stat în mare parte pe telefon. Aproape i-au fost câteva prietene dragi alături de care s-a retras spre odihnă după câteva ore.

‘Acum am lăsat-o mai moale, dar am spus că o să mă reapuc de înot’

Cântăreața a fost foarte deschisă și le-a povestit fanilor care este starea sa și ce probleme specifice acestei perioade a întâmpinat. Întrebată despre numele micuței, cireșica a spus că ea și iubitul nu s-au decis încă, dar cu toate astea o alintă în fel și chip. 

„Mă simt foarte bine, tot ce se întâmplă cu mine în momentul de față e foarte natural și normal. Corpul meu a fost obișnuit într-un ritm, eu făceam sport în fiecare zi. Într-adevăr, acum am lăsat-o mai moale, dar am spus că o să mă reapuc de înot pentru că nu îmi place să stau, mă plictisesc.

Și mai ales că nici din punct de vedere fizic nu m-ar ajuta să stau așa pe canapea să aștept să vină ziua să nasc. Nu am hotărât numele fetiței, nu e că nu vrea să spun. Eu în momentul de față o alint în tot felul de nume și îi spun pe nume în mai multe feluri, avem mai multe alegeri. ”
Nicole Cherry (Sursa: Teo Show)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI