Nicolae Guță i-a șocat pe fani. Ce și-a tatuat manelistul pe frunte

Nicolae Guță i-a șocat pe fani. Ce și-a tatuat manelistul pe frunte
Nicolae Guță și-a tatuat numele pe față, dar a făcut o greșeală

Nicolae Guță a împlinit 52 de ani și a petrecut alături de familie, chiar dacă în anii precedenți a preferat să dea petreceri de neuitat alături de un mare număr de persoane. Manelistul a primit urări din partea apropiaților și a fanilor. Acesta și-a tatuat numele tatălui său pe față și pe al copilului pe mână.

Nicolae Guță și-a tatuat numele tatălui pe față

De ziua lui, Nicolae Guță a petrecut acasă alături de soția lui, Cristina, și de cel mai nou membru al familiei, micuțul Eden. Ajuns la vârsta de 52 de ani, manelistul nu a mai vrut să organizeze o petrecere de neuitat, preferând să stea cu familia lui. El a primit urări din partea celor dragi, printre ei aflându-se și fiica lui, Nicoleta.

„La mulți ani, tata!! Îți mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat și mi-ai oferit, te iubesc și îți doresc tot binele din lume”, i-a scris Nicoleta pe Facebook.

 

Nicolae Guță s-a fotografiat alături de soția lui și de copil și a primit mii de aprecieri pe rețelele de socializare. Artistul și-a tatuat numele tatălui pe frunte, iar iar pe cel al fiului pe mână.

Nicolae Guță, pe numele său real Nicolae Linguraru, este unul dintre cei mai cunoscuți cântăreți și compozitori români de manele. În România nu există o critică muzicală care să fi comentat prestația cântărețului. Spre deosebire de pozițiile favorabile ale recenzenților de peste hotare, numeroși intelectuali și jurnaliști români îi acuză sever producțiile. Guță este privit de către publicul neascultător de manele drept o emblemă a genului; de aceea, reproșurile ce i s-au adus sunt în esență cele primite și de alți interpreți de manele. Astfel, cântărețului îi sunt imputate vulgaritatea limbajului și concepția muzicală modestă

Urmăriți Playtech.ro și pe