Nicolae Guță rupe tăcerea după ce a slăbit drastic: ”Dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus” EXCLUSIV

Nicolae Guță rupe tăcerea după ce a slăbit drastic: ”Dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus” EXCLUSIV
Nicolae Guță are 12 copii

Nicolae Guță a fost ani la rând autorul unor scandaluri de pomină, la tv, cu fostele iubite și soții. Acum s-a retras o vreme din lumea mondenă. Fanii sunt îngrijorați pentru starea lui de sănătate. Se pare că ”Regele manelelor” a slăbit foarte mult, peste 40 de kilograme. Apropiații celebrului cântăreț de manele au declarat în exclusivitate pentru Impact.ro care este starea acestuia de sănătate.

Nicolae Guță a slăbit îngrijorător de mult

Nicolae Guță a fost cândva în topurile muzicale și invitat permanent la toate emisiunile tv de divertisment. Fanii îl vedeau alături de fostele iubite, care râvneau la faima și la succesul său. Acum Nicolae Guță a dispărut o vreme din show-biz, imediat după ce a slăbit enorm:

“Am slăbit 40 de kilograme în aproape doi ani. Șmecheria este să nu mănânci, iar eu nu am mâncat săptămâni întregi. Săteam doar cu fresh-uri. Invidioșii pot comenta orice despre actuala mea greutate, eu tot îi iubesc.

Înainte de a slăbi, aveam 117 kilograme, acum am 74 de kilograme. Mai vreau să dau jos vreo 10 kilograme, în următoarea lună. Ia și te gândește logic, dacă aveam cancer sau SIDA, cum au spus unii, acum eram sub pământ, dar nu am.”, declara, în acele momente, Nicolae Guță, pentru Click!.ro.

La patru ani de când se zvonea că Nicolae Guță ar fi grav bolnav, apropiații celebrului cântăreț de manele au declarat în exclusivitate pentru Impact.ro:

“ Nu este adevărat că este bolnav. Este lumea rea și spune multe minciuni.

Este sănătos Nicolae, nu are probleme de sănătate. Așteaptă să înceapă cântările”, susține Nico, managerul artistului.

Nicolae Guță are 12 copii

Nicolae Guță are 12 copii. Ultima dată a devenit tătic în 2019, când actuala lui soție, cu mult mai tinerică, Cristina, i-a dăruit un băiețel, pe Eden Nicolae. “Nu și-a schimbat nici soția, este tot cu Cristina. Se înțeleg bine după atâtea încercări eșuate”, ne-a mai spus Nico, pentru Impact.ro. Anul trecut, Nicolae Guță și Cristina se aflau în pragul divorțului:

“Nici nu mai suportă să stea unul lângă celălalt. Când merge Nicolae Guță să își vadă copilul, Cristina pleacă, nu schimbă nicio vorbă. El îi lasă niște bani, că are mare grijă ca micuțului să nu îi lipsească nimic. Dar nu schimbă nici măcar o vorbă, nici nu se salute. Când stau mai mult de 5 minute împreună, iese un scandal monstru. Nu o dată a fost cazul să se intervină ca el să nu o bată. Situația lor e mai rea ca niciodată. Mai ales că, de această dată, cel care vrea să divorțeze este chiar Nicolae.

Zice că e prea stresat cu o asemenea femeie, că vrea să se liniștească și că nu vrea să o mai vadă. Ca să îi ofere divorțul, s-a oferit să ia el copilul, iar ea i-a transmis că se va gândi. Nicolae este dispus să plătească oricât, doar să scape de stres. Nimeni nu a mai văzut-o pe Cristina lângă Guță de când s-a dat drumul la cântări. El nu vrea să discute despre ea. Nici nu se gândește să mai aibă o relație cu Cristina.”, a declarat Nico pentru Impact.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI