Ce sumă plătește Nicolae Guță pentru pensia alimentară a fostei soții. Banii sunt foarte puțini

Ce sumă plătește Nicolae Guță pentru pensia alimentară a fostei soții. Banii sunt foarte puțini
Pensia alimentară pe care o plătește Nicolae Guță pentru mezina familiei

Scandalul dintre foștii parteneri continuă! Manelistul are discuții cu aproape toate femeile cu care are moștenitori. Ce sumă plătește pentru pensia alimentară pentru rodul iubirii dintre el și Beyonce de România?

Cât este pensia alimentară plătită de Nicolae Guță pentru mezina familiei?

Beyonce de România s-a plâns de nenumărate ori de neglijența pe care a demonstrat-o fostul ei partener vizavi de creșterea micuței pe care o au împreună. Blondina a dat de înțeles că manelistul nu s-a ocupa aproape deloc de fetiță de-a lungul anilor, mai cu seamă că o sună o dată pe an.

Mai mult decât atât, vedeta plătește o pensie alimentară foarte mică care nici măcar nu e adusă de el, ci de un șofer. Cântăreața a dezvăluit că este vorba despre 270 de lei pe lună, cu mențiunea că au existat și câteva excepții, cum ar fi Crăciunul, când bărbatul a trimis 300 de lei prin angajatul său.

„Mă sună o dată pe an. N-am mai insistat. Dacă vrea să mă caute… nu pe mine, pe ea, pe fiica noastră, cu toate ca are numărul ei de telefon, ar putea să o sune. Dacă vrea să o caute, bine. Dacă vrea să îi dea pensia alimentară, bine.

O trimite șoferul. 270 de lei pe lună trimite. Au mai fost și excepții când au fost 500, de Crăciun a pus 300. Nu știu cu ceilalți copii cum se comportă, dar pe ea o vede o dată pe an”, a spus Beyonce de România la Antena Stars.

„Atunci când fata a vrut să își vadă frații, ușile au fost deschise”

În ceea ce o privește pe Narcisa Balaban, fosta soție a artistului, blondina a spus că nu ar mai avea nicio legătură și că nu s-ar mai fi căutat în urma scenelor violente petrecute între ele.

„Atunci când s-a putut le-am spus copiilor să vină la mine și să se viziteze și ei. Atunci când fata a vrut să își vadă frații, ușile au fost deschise. Chiar dacă eu n-am fost acolo, ea a fost primită. Pentru că eu acum sunt cu o altă femeie, cu care am un copil, iar Anais ar fi trebuit să vină cu mama ei, iar lucrurile s-ar fi precipitat.

Ele nu se suportă acum, de aceea nu vreau să dau motive de ceartă, dar Cristina nu-mi interzice să vorbesc cu copiii și mamele lor, pentru că mie nu-mi interzice nimeni nimic”, spunea manelistul la Antena Stars, despre situația prin care trece cu copiii, dar și cu mamele acestora.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI