Nicolae Botgros are COVID-19. A fost internat imediat în spital. În ce stare se află

Nicolae Botgros a fost confirmat cu COVID-19. Mai mulți artiști din orchestra pe care o conduce sunt și ei infectați

Nicolae Botgros a fost testat pozitiv cu coronavirus. Celebrul dirijor din Republica Moldova a fost internat la Spitalul de Urgență din Chișinău. În ce stare se află acum cunsocutul artist?

Nicolae Botgros, infectat cu COVID-19. Care este starea artistului?

Maestrul Botgos a fost diagnosticat cu COVID-19. Conducătorul Naţionale de Muzică Populară „Lăutarii” din Republica Moldova a fost internat de urgență la Spitalul din Chișinău. Fiul său a fost cel care a dezvăluit verdictul testului, dar și faptul că artistul are niște complicații. Din fericire, pentru moment starea acestuia este stabilă. De asemenea, Corneliu Botgros a mai precizat că mai mulți artiști din Orchestra Națională pe care tatăl său o dirijează au fost confirmați ca fiind purtători ai virusului din China.

„Mai mulţi din orchestră sunt testaţi pozitiv. Tata tot e la spital, starea de sănătate e stabilă, dar are nişte complicaţii. Multe nu ştiu pentru că ei sunt izolaţi acolo, fără telefoane şi vorbim uneori cu şeful secţiei”, a declarat Corneliu Botgros, conform Deschide.md.

Muzicianul are 67 de ani și deși s-a născut în Republica Moldova a reușit cu ajutorul talentului său să întreacă toate granițele. Datorită abilităților sale de vilonist a devenit conducătorul Orchestrei „Lăutarii” încă din 1978, la 8 ani de la înființare. De atunci, acesta se bucură de aceeași poziție și de respectul și admirația unui public larg.

Nicolae Botgros a fost confirmat cu COVID-19. Mai mulți artiști din orchestra pe care o conduce sunt și ei infectați
Nicolae Botgros a fost confirmat cu COVID-19. Mai mulți artiști din orchestra pe care o conduce sunt și ei infectați

Care este situația din Republica Mondova în contextul crizei sanitare?

Situația în Republica Moldova: Conform datelor Ministerului Sănătății din cursul zilei de marți, 664 de cazuri noi au venit în atenția medicilor. Bilanțul persoanelor bolnave ajunge astfel la 72.460 de la începutul pandeiei. Din numărul total, 42 sunt lucrători medicali, 12 medici, 19 asistenți medicali și 11 persoane din rândul personalului auxiliar. 814 persoane se află în stare gravă, din care 41 dintre pacienți sunt conectați la aparate de respirație asistată. 1.322 sunt în stare de graviditate medie, iar ceilalți pacienți în stare satisfăcătoare.

„NU a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare”

„Dacă tot lumea caută să exploreze tărâmul vieții mele personale, hai că vin și cu o explicație! Eu mi-am recunoscut copilul odată ce a apărut pe lume. Acest boboc de fată pe nume Nicoleta, pentru mine este un adevărat dar de la Dumnezeu și nu există nimic de ascuns aici. NU a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. NU s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață. Apropo, pe 5 octombrie aniversăm cei 49 de ani de căsnicie, dar despre asta, mai târziu”
Nicolae Botgros (Sursa: shok.md)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI