Nicolae Botgros a făcut anunțul acum! Ce se întâmplă cu mariajul lui, pe 5 octombrie

Nicolae Botgros a făcut anunțul acum! Ce se întâmplă cu mariajul lui, pe 5 octombrie
Nicolae Botgros a făcut anunțul acum! Ce se întâmplă cu mariajul lui, pe 5 octombrie

Nicolae Botgros are un copil dintr-o relație extraconjugală pe care l-a recunoscut oficial, însă căsnicia celebrului compozitor al Orchestrei Lăutarii Chișinău nu este în pericol.

Nicolae Botgros a făcut anunțul acum!

Astfel, Nicolae Botgros neagă zvonurile conform cărora și-ar fi părăsit soția. Mai mult, pe 5 octombrie aniversează 49 de ani de căsnicie. De altfel, în urmă cu doi ani, maestrul Nicolae Botgros, în vârstă de 67 de ani, a devenit tătic. Artista Ana Daija, a adus pe lume o fetiță, pe nume Nicoleta, cu toate că la rândul său era căsătorită și avea doi băieți mari. Între timp, ea a divorțat și și-a crescut cei trei copii. Astfel, pe micuța Nicoleta, maestrul Nicolae Botgros a recunoscut-o și s-a comportat ca atare, precum un părinte responsabil, mai ales că acesta și-a dorit dintotdeauna să aibă o fiică. Cu toate acestea, gurile negre au spus că această situație i-ar fi adus scandal soția și că și-ar fi părăsit nevasta, pe Lidia Bejenaru, cu care este împreună de aproape jumătate de secol.

Nicolae Botgros și soția
Nicolae Botgros și soția

Va sărbători 49 de ani de căsnicie

Așadar, compozitorul și dirijorul de peste Prut a lămurit chiar pe pagina lui de Facebook.

„Eu mi-am recunoscut copilul odată ce a apărut pe lume. Acest boboc de fată pe nume Nicoleta, pentru mine este un adevărat dar de la Dumnezeu și nu există nimic de ascuns aici. NU a existat vreodată o discuție despre o eventuală separare de soția mea, Lidia Bejenaru. NU s-a întâmplat acest lucru până acum și cred că, nu se va întâmpla atât timp cât ne va considera Dumnezeu demni de această viață. Apropo, pe 5 octombrie aniversăm cei 49 de ani de căsnicie, dar despre asta, mai târziu….”, a scris Nicolae Botgros pe contul său de socializare.

Nicolae Botgros s-a născut pe data de 25 ianuarie 1953, Badicul Moldovenesc, Raionul Cahul și este un dirijor din Republica Moldova.

Nicolae Botgros s-a născut pe 25 ianuarie 1953, în satul Badicu-Vechi, raionul Cahul, Republica Sovietică Socialistă Moldovenească (azi Republica Moldova), într-o familie de lăutari.

Tatăl lui a fost lăutarul Dumitru Botgros. Nicolae și cei doi frați au învățat să cânte la câte un instrument, lui Nicolae revenindu-i toba.

La șapte ani, Nicoale Botgros s-a dus la Școala de muzică din Cahul. Împreună cu fratele său Vasile, s-a întors primăvara acasă, din lipsă de bani. Copiii cântau la nunți pentru a câștiga un ban. Câte puțin, Nicolae a lăsat toba pentru vioară.

Mai târziu însă, Nicolae Botgros a ajuns la Soroca, la Școala de iluminare culturală. Aici pentru prima dată a asistat la un concert al orchestrei „Lăutarii”. Pe când învăța la Soroca, Nicolae Botgros a întâlnit-o pe Lidia Bejenaru, cu care s-a căsătorit când amândoi aveau câte 19 ani.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI