Neti Sandu rupe tăcerea! Cum se simte de când a luat covid-19: ”Vreau să aflați de la mine”

Neti Sandu rupe tăcerea! Cum se simte de când a luat covid-19: ”Vreau să aflați de la mine”
Neti Sandu, testata pozitiv cu coronavirus

Încă o vedetă de la postul de televiziune Pro TV s-a infectat cu noul coronavirus. Neti Sandu, realizatoarea horoscopului de la Știrile Pro Tv de dimineață, a fost diagnosticată cu acest virus, notează protv.ro.

Neti Sandu rupe tăcerea! Cum se simte de când a luat covid-19

„Vreau să aflați de la mine că am fost confirmată pozitiv cu virusul SARS-Cov-2. Mă simt relativ bine, ca și când aș avea o răceală destul de puternică. Din fericire, nu am avut nevoie de spitalizare, așa că sunt acasă, în izolare”, a precizat prezentatoarea pentru Pro TV. Neti Sandu a mai adăugat:

„Aceasta este perioada din an în care eu mereu îmi luam concediu de odihnă, fiind în apropierea zilei mele de naștere. Nu mă gândeam că anul acesta va fi un concediu medical și că așa o să-mi petrec ziua, dar sunt convinsă că vom trece repede peste această situație”, a spus Neti Sandu.

De altfel, Horoscopul de la Pro TV nu a mai fost prezentat, ieri, de Neti Sandu. Astfel că horoscopul din cadrul ştirilor de dimineaţă de la Pro TV a fost citit de cineva din “regie”. Neti Sandu prezintă rubrica astrologică încă din 1995, odată cu înfiinţarea postului de televiziune.

Andi Moisescu a fost și el diagnosticat cu coronavirus

Cu toate că este în lumine reflectoarelor de 25 de ani, Neti Sandu este o persoană rezervată atunci când vine vorba despre viaţa personală. Ea a vorbit rar despre momentele petrecute în afara platoului de filmare. Spre exemplu, puţini sunt cei care au habar că îndrăgita vedetă,  are o pasiune pentru pantofi.

“Îmi cumpăr tot timpul pantofi, așa e! Nu știu câte perechi am că dau tot timpul din ele. Nu știu nici care e cea mai scumpă pereche. S-ar putea să fie pantofii sport“, a povestit ea. De asemenea, un alt lucru puţin cunoscut de publicul larg este faptul că aceasta nu a avut niciodată ajutor în ceea ce priveşte treburile casnice.

De menționat este că infectarea prezentatoarei vine la aproximativ două săptămâni după ce o altă vedetă Pro TV a fost diagnostivată pozitiv, și anume, Andi Moisescu, jurat Românii au talent și realizator Apropo TV. În plus, la jumătatea lunii septembrie a fost depistat pozitiv și Dragoș Bucur, prezentatorul Visuri la cheie.

“La sfârșitul acestei săptămâni am fost testat pozitiv la Covid-19, așa că m-am izolat și voi lua toate măsurile necesare. În acest moment nu am niciun fel de simptome, ceea ce mă face să sper că voi trece, cu bine, și peste această provocare!”, a spus îndrăgitul realizator TV, Andi Moisescu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI