Nepotul lui Meghan Markle s-a folosit de numele Ducesei de Sussex pentru a începe o afacere cu marijuana

Numele lui Megan Markle folosit pentru o afacere cu marijuana.

Nepotul lui Meghan Markle și-a folosit numele pentru a construi compania de cannabis. Autoproclamata „oaie neagră” a familiei lui Meghan Markle a dezvăluit cum încasează datorită succesului mătușii sale cu propria sa afacere de droguri – a lansat o mare varietate de canabis numită „Markle Sparkle” – și lucrează acum la un alt nume numit după fiul ei.

Numele lui Megan Markle folosit pentru o afacere cu marijuana

Tyler Dooley, nepotul ducesei lui Sussex, are o nouă fermă de 1.000 de acri în Oregon, unde cannabisul este legal din 2015. El a lansat „Markle Sparkle” cu ceva timp în urmă cu eticheta „Atât de puternic vă va arunca coroana”, cu descrierea de pe site-ul companiei citind: „Familiile nobile adesea își inspiră persoanele din țară să meargă și să le dedice produsele.

„Pentru un copil regal, un cheddar regal. Pentru o nuntă regală, o buruiană regală. Markle Sparkle este o tulpină de cannabis dedicată curând regelui britanic Meghan Markle.”

Acesta a dezvăluit că mai crește și o tulpină hibridă

Cu toate acestea, de atunci a dezvăluit că crește și o nouă tulpină hibridă de cannabis numită după Meghan și fiul lui Harry – vărul său al doilea – numit „Archie Sparkie”.

Tyler, fiul fratelui jumătate al lui Meghan, Tom Markle Jr, a declarat pentru Daily Mail: „Oamenii m-au numit întotdeauna oaia neagră a familiei, dar am muncit **** mea pentru a-mi trăi viața într-un mod foarte competitiv în afaceri.” „Markle Sparkle a făcut titluri și mi-a făcut mulți bani.”

Numele mătușii sale ia adus mulți bani

Tyler a adăugat: „Oamenii au etichetat familia americană a lui Meghan drept munteni și un circari, dar eu construiesc o afacere în mod vechi, cu muncă asiduă și multă sudoare.”

„Ferma este organică și durabilă. Este ironic cum mătușa mea și prințul Harry continuă să fie atât de mari eco-războinici și totuși continuă să zboare cu avioane private. Cred că facem mai mult pentru planetă decât face mătușa mea Meghan .“

Tyler Dooley, nepotul lui Megan Markle.
Numele ducesei de Sussex folosit de nepotul său într-o afacere cu marijuana.

Tyler mulțumit de afacerea sa

În timp ce Tyler a refuzat să spună exact cât câștigă, el consideră că afacerea sa de canabis Blue Line Hemp are un „venit preconizat” de până la 200 de milioane de dolari (160 de milioane de lire sterline) pe an – ceea ce, evident, nu este destul de mult nici pentru o familie regală. El a mai spus că s-a îndepărtat de producerea de marijuana care conține compusul THC care afectează creierul și că, în schimb, își va îndrepta atenția asupra produselor care conțin canabidiol (CBD).

Tyler a adăugat: „Produsele CBD sunt acolo unde se află viitorul. Vindem produsul nostru către mai mulți importatori de frunte în Marea Britanie. Planificăm să inundăm piața.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI