Nepoții lui Gheorghe Dincă, umiliți la școală de către colegi. La ce tratament sunt supuși zilnic

Nepoții lui Gheorghe Dincă, umiliți la școală de către colegi. La ce tratament sunt supuși zilnic
Nepoții lui Gheorghe Dincă, umiliți la școală de către colegi

Situația de la Caracal îi afectează pe toți cei care au legătură, în mod direct, cu presupusul criminal. Pentru că fac parte din familia acestuia, și nepoții lui Gheorghe Dincă au foarte mult de suferit. Copiii au fost abuzați de către colegii de clasă, fiind chiar amenințați de ceilalți elevi cu care intră zilnic în contact, odată cu începerea noului an școlar din 2019.

Nepoții lui Gheorghe Dincă, amenintați de colegi

Cel care a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu are patru copii și cinci nepoți. Este vorba despre doi băieți și o fetiță de la fiul său cel mare, Dan Dincă, dar și de alți doi băieți de la fiul cel mic, Mihai Dincă.

Nepoții lui Gheorghe Dincă, umiliți la școală de către colegi

Copiii au fost amenințați cu bătaia, dar și agresați verbal, de catre colegii lor. Aceștia au fost profund marcați de vorbele celorlalți elevi, mai ales că li s-a spus că ar avea „sânge de criminal”. La școală, inclusiv părinții lor sunt priviți ca suspecți de trafic de persoane. Pentru că toate posturile de televiziune au vehiculat aceste informații, alături de imagini îngrozitoare de la locul faptei, din Caracal, cei mici au avut la rândul lor acces la ele.

Din această cauză, nepoții presupusului asasin Gheorghe Dincă au refuzat să mai meargă la școală sau să aibă vreun contact cu colegii lor. Copiii nu au crescut deloc alături de bunicul lor, fiind puternic afectați când au aflat adevărul despre fostul tinichigiu auto.

Profesorii sunt depașiți de situație

Chit că părinții au încercat să îi țină departe de cele dezvăluite la televizor sau în mediul online, nepoții lui Dincă tot au fost puși la curent cu realitatea crudă. Cel mai greu pentru aceștia a fost când au început școala și s-au confruntat cu acuzațiile zilnice ale colegilor.

Profesorii pe care cei mici îi au la clasă au declarat de curând că se simt depășiți de această situație. Totodata, oricât ar încerca să îi țină pe cei mici departe de problemele, certurile se pot isca oricând între copii.

„E greu să gestionăm situaţia, mai ales în pauze, nu stăm în permanenţă lângă ei. Din păcate, toţi elevii noştri au aflat ce s-a întâmplat la Caracal. Toţi au văzut acele imagini cumplite. A fost suficient ca unul dintre colegi să strige «Tu eşti nepotul monstrului!». Am încercat şi încercăm, în continuare, să salvăm această situaţie, le explicăm în permanenţă elevilor noştri că nu au nicio vină colegii lor pentru ce s-a întâmplat. Oricum, nepoţii acestui bărbat trăiesc o traumă greu de descris şi, fără, îndoială, au nevoie de psihlogi pentru a reuşi să depăşească momentele grele prin care trec”, susține un cadru didactic care se ocupa de unul din nepoții lui Dincă, potrivit adevarul.ro.

Unul dintre copii a fost umilit de către colegii de clasă în prezența profesorilor. „Când a strigat profesoara catalogul, copilul nu a răspuns. Îi era ruşine să se ridice. Atunci, colegii au început să-l batjocorească. «Zi, bă, că bunicu-tău e monstrul din Caracal», strigau la el. Îi ziceau că e nepotul criminalului, că la el acasă sunt ascunse fetele. Băiatul a venit acasă plângând şi a spus că nu mai vrea sa meargă la şcoală”, susțin apropiații familiei Dincă.

Urmăriți Playtech.ro și pe