24 sept. 2019 | 15:44

Legătura dintre cetățeanul olandez și Gheorghe Dincă. Amândoi au făcut asta

Știri generale
Legătura dintre cetățeanul olandez și Gheorghe Dincă. Amândoi au făcut asta
Legătura teribilă dintre cetățeanul olandez și Gheorghe Dincă

Olandezul Johannes Visscher, suspectat că a ucis-o pe Mihaela, fetiță de 11 ani din Dâmbovița, și Gheorghe Dincă, suspectat că le-ar fi ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, au ceva în comun. Care este legătura dintre străin și criminalul din Caracal?

Legătura dintre cetățeanul olandez și Gheorghe Dincă

Johannes Visscher(47 de ani), zis ”Joop”, principalul suspect pentru uciderea și violarea Mihaelei, o fetiță de 11 ani din Dâmbovița, s-a sinucis la scurt timp după ce a ajuns în Olanda. Bărbatul a intrat deliberat cu mașina în fața unui TIR, pe o șosea din țara sa natală.

Legătura teribilă dintre cetățeanul olandez și Gheorghe Dincă. Amândoi au făcut asta

Imagine de la locul accidentului în care olandezul a intrat într-un TIR

Ministerul Public din Olanda a confirmat, într-un comunicat, că cetățeanul olandez căutat în România a murit. Situația lui Gheorghe Dincă, zis Popicu’, este mai complicată decât cea a lui ”Joop”, ancheta fiind încă în toi, recent făcându-se și reconstituirea celor două crime recunoscute de inculpat.

Ce au în comun?

Cele două personaje, pe lângă asemănarea evidentă dintre ei, au în comun și meseria. Ambii au lucrat la spital. În timp ce Dincă a lucrat pentru Spitalul Caracal preț de 8 ani, Visscher a colaborat 9 luni cu Spitalul din Tiel. Mai mult, din cele mai recente informații apărute în spațiul public, cei doi au fost internați la psihiatrie.

Mesajul transmis de Ambasada Olandei

Ambasada Olandei la București a transmis, luni, pe pagina oficială de Facebook, că autoritățile olandeze doresc să le ajute pe cele din România cu privire la cazul uciderii fetei din Gura Șuții, județul Dâmbovița.

„Cu mare regret, Ambasada Regatului Olandei a aflat despre moartea tragică a unei tinere fete din Gura Şuţii. Autorităţile olandeze sunt gata să îşi ajute partenerii români. Poliţia şi autorităţile judiciare din ambele ţări sunt în contact direct”, a transmis, luni, Ambasada Olandei.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
Pleacă de la Cotroceni. Klaus Iohannis a luat decizia
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Ucraina este în doliu. Kievul confirmă tragedia: A murit
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro