Nepoata irezistibilă a lui Ilie Năstase sparge toate tiparele. Cum arată azi Alice FOTO

Nepoata irezistibilă a lui Ilie Năstase sparge toate tiparele. Cum arată azi Alice FOTO
Cum arată azi Alice Martinov, nepoata irezistibilă a lui Ilie Năstase?

Cum arată azi nepoata incredibil de frumoasă a lui Ilie Năstase? A trecut timpul peste formele irezistibile ale lui Alice Martinov sau nu ? Iată câteva imagini cu focoassa brunetă!

Cum arată azi Alice Martinov, nepoata irezistibilă a lui Ilie Năstase?

Alice Martinov făcea furori în lumea mondenă de odinioară! De câte ori îl acompania pe unchiul ei la diverse evenimente cu ștaif lumea credea că fostul sportiv a făcut o nouă cucerire. Toți bărbații întorceau capul după ea, era și inevitabil, mai ales că deținea niște forme extrem de apetisante și un chip superb. Tânăra a devenit celebră în 2010, după ce a fost văzută la brațul lui Năstase. Cu toate că el a declarat că este nepoata sa, mulți n-au crezut și au spus că între cei doi este ceva mai mult.

Alice a ajuns rapid și pe prima pagină a ziarelor, mai apoi pe platourile de televiziune, ca asistentă TV. În 2015, Martinov s-a recăsătorit, iar una dintre condițiile impuse de noul bărbat ce avea să o ajute la creșterea fetiței din primul mariaj a fost să lase în urmă viața mondenă. Anii au trecut, iar aceasta nu a mai fost văzută nici măcar în videoclipurile maneliștilor, așa cum obișnuise pe toată lumea. Surse din apropierea brunetei susțin că aceasta ar fi dvorțat și de al doilea soț, dar cu toate astea duce o viață plină de lux. Alice se fălește pe rețelele de socializare cu haine de firmă și cu accesorii scumpe.

Cum arată azi  Alice Martinov, nepoata irezistibilă a lui Ilie Năstase?
Cum arată azi Alice Martinov, nepoata irezistibilă a lui Ilie Năstase?

“De când este cu Brigitte, eu şi unchiul meu vorbim foarte rar”

“De când este cu Brigitte, eu şi unchiul meu vorbim foarte rar. Atunci când l-am sunat, mi-a fost ruşine să-l întreb despre noua lui relaţie. Dacă era ceva serios,mi-ar fi povestit cu siguranţă. Nu o cunosc pe această doamnă, dar am auzit că nu are un trecut tocmailiniştit. Este posibil ca ea să umble după banii unchiului meu, nsă el este un bărbat foarte deştept, şi sper să nu cadă în plasă”
Alice Martinov

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI