Ilie Năstase, panicat din cauza coronavirusului. Ce spune soția sa

Ilie Năstase, panicat din cauza coronavirusului. Ce spune soția sa
Ilie Năstase, panicat din cauza pandemiei de coronavirus. Ce spune soția sa?

Ilie Năstase face parte din categoria oamenilor care s-au speriat destul de tare din cauza virusului care a făcut deja mii de victime la nivel mondial. Ce spune soția sa despre fricile fostului sportiv în contextul pandemiei cu coronavirus?

Ilie Năstase, panicat din cauza coronavirus

Numărul mare al persoanelor din România infectate cu coronavirus a pus pe fugă unele vedete, în timp ce alte persoane publice au ales să se autoizoleze. Fostul sportiv a plecat din București din cursul săptămânii trecute alături de soția sa. Cei doi s-au retras în casa ei din Constanța, la liniște, profitând de vremea care se încălzește și de valurile superbe. Cu toate că unii au crezut că se vor autoizola acolo, amorezii s-au plimbat ba la biserică, ba la mama Ioanei.

Printre cei care au decis să părăsească România în timpul acesta se află și Lora și Ghenu, care sunt într-o vacanță exotică și Anamaria Prodan alături de copiii ei. Cunoscuta impresară s-a retras în Dubai, unde îi are alături pe toți cei pe care îi iubește, în afară de Sarah, fiica mijlocie care nu a mai putut pleca din Statele Unite ale Americii. Cu toate că nu o are aproape, aceasta știe că este în siguranță și se simte liniștită.

Ilie Năstase, panicat din cauza coronavirus. Ce mărturii face soția lui?
Ilie Năstase, panicat din cauza coronavirus. Ce mărturii face soția lui?

„Ilie este mai panicat de virusul ăsta”

„În perioada aceasta stăm la Constanța, unde am venit de miercuri (11 martie – n.r.). Ilie este mai panicat cu virusul ăsta, eu însă sunt mai optimistă, nici nu prea cred în ceea ce se spune despre el. Poate și pentru faptul că el se uită la tv, la știri. Eu prefer să ascult muzică și să citesc o carte. Însă respectăm regulile de igienă ca până acum, nu ne-am făcut provizii, ci doar cumpărături, așa cum facem în mod obișnuit. Ieșim în oraș, mergem la restaurant, ne vizităm familia și rudele. Am fost pe la mama, la nepoțica mea și la fratele meu și facem plimbări pe malul mării”
Ioana Simion (Sursa: click.ro)

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI