Neluțu Varga „mușcă” din nou din Dan Petrescu. Gestul care l-a enervat pe patronul CFR Cluj: „Stai așa, că nu suntem proști”

Neluțu Varga „mușcă” din nou din Dan Petrescu. Gestul care l-a enervat pe patronul CFR Cluj: „Stai așa, că nu suntem proști”

Neluțu Varga a ieșit din nou la atac și l-a criticat pe Dan Petrescu, la doar câteva ore după ce a anunțat că antrenorul nu pleacă de la CFR Cluj. Patronul nu este mulțumit de jocul echipei și a solicitat urgent explicații, într-o ședință programată săptămâna aceasta. Omul de afaceri a dezvăluit ce gest l-a enervat cel mai tare și l-a făcut să se gândească să-l dea afară pe fostul internațional.

Neluțu Varga îl critică din nou pe Dan Petrescu

Neluțu Varga și Dan Petrescu au decis că vor continua colaborarea, dar patronul continuă să-și atace antrenorul. Nu este mulțumit de jocul și de rezultatele echipei și vrea urgent explicații într-o ședință. Finanțatorul clubului a dezvăluit, într-un interviu, de ce a vrut să-și dea afară antrenorul: Dan Petrescu a spus că cei care nu înțeleg situația sunt niște proști.

„Burscul” s-a enervat îmtr-o conferință de presă când a fost întrebat de faptul că fanii i-au cerut demisia. S-a plâns că cei care conduc gruparea din Gruia nu-l sprijină și nu-i apreciază eforturile și rezultatele.

„Rămâne! Urmează să-mi explice cum vrea să reabiliteze echipa și cum a jucat atât de prost echipa. Întâlnirea noastră nu era să-l dau afară. Să-mi explice care sunt motivele, de ce joacă așa moale, de ce nu joacă un fotbal frumos, de ce nu dă goluri mai multe. Obiectivele sunt aceleași: câștigarea campionatului și primăvara europeană.

Pe mine m-a deranjat că ne-a făcut pe toți proști la televizor. Stai așa, că nu suntem proști! I-am făcut toate serviciile și tot ce și-a dorit, dacă i-am pus tot la dispoziție, asta nu înseamnă că suntem proști. Sau să nu aibă impresia că noi nu vedem că echipa nu joacă bine”, a spus Neluțu Varga, pentru PRO TV.

Culisele „împăcării” dintre Neluțu Varga și Dan Petrescu

Și totuși de ce s-a răzgândit patronul Neluțu Varga și nu l-a mai dat afară pe Dan Petrescu, deși a negociat cu Cosmin Contra și Andrea Mandorlini? Antrenorul s-a ținut tare și nu a vrut să renunțe la cei 400.000 de euro, clauza de reziliere a contractului. Tot cu această clauză „l-a blocat” și Neluțu Varga pe fostul internațional, anul trecut, când acestuia i s-a propus postul de selecționer al naționalei României.

Sursele playtech.ro spun că în conflictul dintre Neluțu Varga și Dan Petrescu au intervenit și câțiva jucători importanți. Mario Camora și Ciprian Deac s-au dus la patron și i-au spus că nu vor ca antrenorul să plece.

CFR Cluj se află pe locul 4 în campionat, dar a câștigat doar un punct în cele două partide din grupele Europa Conference League.