Nelson Mondialu se mută din România. Motivul din spatele deciziei surpriză

Nelson Mondialu se mută din România. Motivul din spatele deciziei surpriză
Nelson Mondialu se muta din Romania

Lumea showbizului rămâne fără Nelson Mondialu, după ce interlopul a anunțat că va părăsi definitiv România. Bărbatul a făcut anunțul oficial conform căruia este determinată să se stabilească în Ungaria alături de iubita lui și fiul său Livian. Care este motivul din spatele deciziei surpriză.

Nelson Mondialu se mută din România

Celebrul interlop clujean și-a șocat fanii atunci când a mărturisit că vrea să plece să locuiască la Budapesta alături de Liana și concurentul de la Puterea Dragostei. Motivul pentru care Nelson Mondialu pleacă din România este unul destul de simplu, spune el: este supărat pe clasa politică din țara noastră și, în special, pe președintele român Klaus Iohannis și pe oamenii care „nu-l lasă să-și facă treaba”.

„Ne mutăm în Ungaria. Nu vorbesc aiurea… Și Oconașu și Oconașa…Lângă Budapesta o să plec, nu o să vă mai arăt adresa”, a spus Nelson Mondialu într-unul dintre vlogurile sale, conform celor de la wowbiz.ro.

Nelson Mondialu așteaptă, de câteva luni, să primească viza pentru a putea vizita Statele Unite ale Americii. Acest lucru îl va bucura tare mult pe interlop, având în vedere că Tribunalul Cluj l-a reabilitat, stergându-i toate infracțiunile săvârșite în ultimii 20 de ani.

Nelson Mondialu a atentat la viața actualului președinte american Joe Biden

Nelson Mondialu se mută din România. În anul 2014, Nelson Mondialu a fost cât pe ce să fie acuzat de atentat la viața lui Joe Biden, actualul președinte al Statelor Unite ale Americii. Acum șapte ani, Joe Biden se afla la București în calitate de secretar de stat, pe vremea când Barack Obama era, încă, liderul statului american, și era cazat la același hotel cu tatăl lui Livian.

Celebrul interlop a fost controlat de agenții CIA iar aceștia au găsit asupra lui o sabie ninja în bastonul cu sceptrul auriu pe care-l avea la el. Nelson a fost reținut, imediat, de poliție, însă eliberat ulterior, după ce i-a fost confiscată arma.

Livian de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa lui Sorin de la Survivor România

În urmă cu doar câteva săptămâni, Livian de la Puterea dragostei s-a luat de Sorin Pușcașu. Fostul câștigător al emisiunii matrimoniale de la Kanal D a aruncat cuvinte dure la adresa Războinicului de la Survivor, în urma altercației dintre Sorin și Jador.

„L-a împins pe Jador și Jador era în cârje. N-ai cum. E un gest, ce, deplorabil. E un gest urât din cap până-n picioare. Ei sunt de mult în competiție, au avut interacțiuni multe împreună, aruncându-te în jocul ăsta, că de la început au văzut cine îi Jador.

Dacă tu ai intrat în jocul ăsta nu ai voie la un moment dat să clachezi să dai în din astea urâte. N-ai voie să faci asta. De ce ai intrat dacă știi că nu poți să duci până la final?”, a declarat Livian într-un vlog de pe Youtube.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI