Nea Marin, despre despărțirea nepotului său de Theo Rose: „Trăim într-o lume nebună, în care se întâmplă foarte multe lucruri!” EXCLUSIV

Nea Marin, despre despărțirea nepotului său de Theo Rose: „Trăim într-o lume nebună, în care se întâmplă foarte multe lucruri!” EXCLUSIV
Nea Marin, despre despartirea nepotului sau de Theo Rose

Marin Barbu, cel cunoscut de o țară întreagă drept Nea Marin datorită emisiunilor de televiziune, susține că nu e la curent cu viața amoroasă a nepotului său, Alex Leonte, cel care tocmai s-a despărțit de Theo Rose. Nea Marin a discutat cu IMPACT.RO în stilul său direct despre situația fostului cuplu.

Nea Marin vorbește despre separarea lui Theo Rose de Alex Leonte

„Eu nu știu nimic despre cei doi. De mai bine de o lună filmez la Bacău pentru viitoarea ediție a emisiunii , așa că nu am apucat să vorbesc cu ei. Aveau o relație frumoasă, după mine!

Nu știu dacă s-au despărțit, dar dacă s-a întâmplat asta e! Ce poți face! Trăim într-o lume nebună, în care se întâmplă foarte multe lucruri. Nu au fost însă căsătoriți, nu au nici copii, așa că sunt liberi amândoi să-și trăiască viața așa cum vor ei!”, a declarat Nea Marin pentru redacția playtech-impact.ro.


El a adăugat că din câte știe nu s-a pus vreodată chestiunea căsătoriei între cei doi:

„Nu i-am auzit niciodată vorbind despre un asemenea pas. Și nici mie nu mi-a spus vreodată vreunul dintre ei că ar avea asemenea gânduri. Poate și pentru că ambii erau tineri și aveau alte planuri!”.

Nea Marin a rememorat și modul în care Alex Leonte, nepotul său, a cunoscut-o pe Theo Rose.

„Ei se cunosc de ceva timp, poate de cinci ani, poate mai mulți. Totul s-a petrecut prin intermediul petrecerilor mele și al surorii lui Theo Rose, Raluca. Eu mai organizez tot felul de evenimente pentru amicii mei și la asemenea ocazii vine Raluca și trupa ei și ne cântă și ne încântă. Așa s-a întâmplat și atunci când s-au cunoscut nepotul meu cu Theo Rose. A fost o ocazie dintr-alea!”, a precizat vedeta de televiziune.

„Te sperie căsătoria atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta!”

Theo Rose nu s-a sfiit de-a lungul timpului să recunoască relația cu fostul ei iubit, ea declarând la un moment dat chiar că este într-un fel „rudă prin alianță” cu Nea Marin.

Cei doi tineri au încercat și în mare parte au și reușit să-și țină departe de ochii presei relația lor. Ea a făcut precizări cândva despre legătura lor, dar și despre intențiile de a oficializa relația.

„Nu am fost cerută. Locuiesc cu același om de aproape cinci ani. Nici nu cred că ar mai fi cazul. Prețuiesc căsătoria. E un legământ special pe care îl faci când ești convins de faptul că îți dorești o viață întreagă alături de persoana de lângă tine.

Te sperie căsătoria atunci când nu ai o convingere în sensul ăsta. Eu mi-am dat timp să înțeleg ce trăiesc, ce vreau, ce caut. Nimic nu mă poate presa să fac un pas atât de important”, spunea vedeta pentru viva.ro.

În cele din urmă, totul pare să se fi năruit între ei. Presa a semnalat deja că Theo Rose, devenită și ea între timp o cunoscută vedetă de televiziune, a ales mai nou compania lui Anghel Damian, regizorului serialului de televiziune, „Clanul”, ce va fi curând lansat la PRO TV.

În serial joacă și Theo Rose, care pare că nu e deranjată de diferența de șase ani de vârstă dintre ea și Anghel Damina, ultimul având 31 de ani, fiind cu doi ani mai în vârstă de cât fostul ei iubit.