Natalia Mateuț și Mircea Eremia au plecat de la Star Matinal. Cine le-a luat locul la Antena Stars

Natalia Mateuț și Mircea Eremia au plecat de la Star Matinal. Cine le-a luat locul la Antena Stars
Natalia Mateuț și Mircea Eremia au plecat de la Star Matinal

Natalia Mateuț și Mircea Eremia au plecat de la Star Matinal, iar locurile lor au fost luate de Flick și Popescu, în cadrul unui nou matinal difuzat de la ora 8:00 de postul de televiziune Antena Stars. Cei doi vor apărea pe micile ecrane în fiecare dimineață, de luni până joi, timp de 4 ore.

Natalia Mateuț și Mircea Eremia au plecat de la Star Matinal

Flick și Popescu sunt noii prezentatori ai emisiunii Star Matinal, după ce Natalia Mateuț și Mircea Eremia au ajuns la final de contract. Dacă Mircea ar putea reveni la cariera artistică, Natalia va continua colaborarea cu Antena Stars. Ea va prezenta o nouă emisiune pentru care filmările au început deja.

„O nouă emisiune tv înseamnă o nouă provocare. Şi cum ador provocările, de abia aştept să vedeţi ce v-am pregătit. Invitatul meu de astăzi: Gabi Torje. În curând la Antena Stars”, a scris Natalia Mateuț pe contul de Instagram.

Flick și Popescu
Flick și Popescu

În fiecare dimineață de luni până joi, Flick și Popescu vor putea fi urmăriți la Star matinal, de la 8:00 la 11:45, alături de chef Berry și Roxana. După amiaza se vor muta la Radio Zu, unde își vor continua emisiunea.

„Oricum, iarna cred că ne prinde, adică luna decembrie. Avem matinalul dimineaţa la Antena Stars, emisiunea de la radio după amiază, iar în weekend avem evenimente. Nu este uşor, dar ne şi place ceea ce facem. Noi, în primul descălecat, am stat vreo cinci săptămâni. Noi doi cu Nasrin, a fost o perioadă de tranziţie. A fost profesoara noastră de Antena Stars. Ea rămâne în echipa care a consacrat-o, cu Andrei. (…) Noi rămânem cu chef Berry şi cu Roxana asistenta, care a dovedit că poate fi un real sprijin pentru noi”, au anunțat recent Flick și Popescu.

Cei doi și-au intrat deja în rol și l-au avut ca invitat la prima ediție pe Jimmy Dub.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI