Natalia Duminică nu a reușit încă să scape de influența „Survivor”. Ce a învăţat în Republica Dominicană: „Coșmarurile au rămas acolo!” EXCLUSIV

Natalia Duminică nu a reușit încă să scape de influența „Survivor”. Ce a învăţat în Republica Dominicană: „Coșmarurile au rămas acolo!”  EXCLUSIV
Natalia Duminică speră ca următoarea emisiune de televiziune în care va apărea să fie tot una pe gustul ei

Natalia Duminică nu a reușit încă să scape de influența „Survivor”! Au trecut deja șase luni de la eliminarea din emisiunea-concurs „Survivor”, difuzată în premieră în acest an de către PRO TV. Natalia Duminică, una dintre fostele concurente, susține că nu a reușit încă să iasă complet de sub influența acestuia. Ea a discutat cu impact.ro despre schimbările radicale pe care le-a acceptat. Mai ales după „lecția” primită în Republica Dominicană, locul de desfășurare a emisiunii.

La șase luni de la „Survivor România”

După preluarea show-uui, PRO TV a înregistrat audiențe bune cu „Survivor România”. Printre concurenții ultimei ediții s-a aflat și Natalia Duminică, care spune că nu a reușit încă să scape de influența „Survivor”. „Coșmarurile au rămas în Republica Dominicană, dar acolo am învățat cât de frumoasă e viața!”, declară în exclusivitate pentru Impact.ro, fosta concurentă.

„Cred că cea mai importantă lecție pe care o înveți la e cât de frumoasă e viața, cât de prețios e mai fiecare lucru pe care decizi să-l faci în viața ta”, afirmă Natalia Duminică pentru impact.ro.

Ea spune că vede încă lumea raportându-se la ceea ce ar fi făcut dacă s-ar fi aflat în Republica Dominicană. Și ca atare prețuiește mult mai mult chiar și cele mai banale gesturi.

Natalia Duminică nu a reușit încă să scape de influența „Survivor”

Natalia Duminică este o cunoscuta dansatoare din Republica Moldova, desemnată artistă emerită în țara sa natală. Artista nu ezită să afirme că și după o jumătate de an de când și-a încheiat socotelile cu „Survivor” a rămas „oarecum setată” pe anumite lucruri. Lucruri pe care le-a învățat sau întâlnit în respectiva emisiune.

„Să nu credeți că am fost îngrozită de `Survivor`. Nici pomeneală! Coșmarurile au rămas acolo, în Republica Dominicană! Dar am din când în când flash-uri de memorie care parcă mă transpun.

Mă reîntorc în timp acolo și reușesc, nu știu cum să revin ca în vis pe insula aceea, de parcă aș fi oarecum setată. Am devenit însă mult mai atentă cu deciziile mele.

Chiar mai sceptică vizavi de lucruri pe care altădată le-aș fi acceptat fără să mă gândesc prea mult la ele”, încearcă să explice ea ceea ce trăiește.

„Am surprins oameni care-mi spun creața de la `Survivor`

Recunoaște însă că experiența „Survivor” i-a adus și un surplus de notorietate: „Am surprins oameni care-mi spun creața de la `Survivor`. Asta îmi arată că și emisiunea în sine, dar și prezența mea au avut impact. Iar asta mă bucură!”.

La 31 de ani, Natalia Duminică recunoaște că primește destule cereri în căsătorie. Dar artistă, însă, nu le da prea mare considerație:

„Am lăsat să treacă pe lângă mine cererile de căsătorie. Nu știu să vă spun dacă ele s-au înmulțit după experiența de la `Survivor`, dar am decis că e perioadă în care vreau să rămân încă cu mine însămi.

Voi vedea peste alți trei sau patru ani dacă se va schimba ceva. Poate cine știe, voi vedea altfel lumea mult mai devreme! Însă astăzi nu-mi doresc schimbări în viață, din acest punct de vedere”.

La începutul acestei toamne, Natalia și mama sa au revenit la Chișinău pentru o perioadă. A revenit și pentru a onora anumite angajamente. Ca și în România, situația economică nu e deloc roză.

Alimentele și multe alte bunuri de consum și-au majorat prețurile și cu 30 sau chiar 40 de procente. Însă experiența concursului a făcut-o să nu exagereze realitatea întâlnită. Una care nu pare mult diferită față de cea din România.

Pe de altă parte, din luna octombrie, când va reveni la București, Natalia speră că-și va putea pregăti cu atenție următoarele apariții. Fie va apare în emisiuni de dans, specialitatea sa numărul unu, fie în viitoarele producții de sfârșit de an, pentru care a și primit câteva propuneri, chiar dacă încă în stadiu incipient.