06 feb. 2024 | 14:32

Mutare șoc pe piața media din România! Încă o vedetă a semnat, va avea o emisiune săptămânală

Monden
Mutare șoc pe piața media din România! Încă o vedetă a semnat, va avea o emisiune săptămânală
Mutare șoc pe piața media din România! Încă o vedetă a semnat, va avea o emisiune săptămânală

Schimbare neașteptată în lumea televiziunii. O altă vedetă a semnat cu un post celebru, unde a primit o emisiune ce promite să facă furoti. Cine este mult iubita prezentatoare, pe care o vom vedea săptămânal pe micile ecrane.

O nouă vedetă vine la Antena

De curând, am aflat că Geanina Ilieș revine pe micile ecrane. După o pauză destul de mare de la lumina reflectoarelor, a decis să se întoarcă la Antena, unde a avut o activitatea de lungă durată în trecut.

Primim acum vestea că o altă vedetă va apărea la Antena Stars. Este vorba despre o actriță foarte iubită, care a mai cochetat cu televiziunea și nu este deloc străină de acest domeniu.

Potrivit informațiilor obținute de la sursele Spynews, se pare că o frumoasă vedetă urmează să prezinte o emisiune săptămânală. Echipa de producție se află în plin proces de pregătire pentru a asigura ca această emisiune să fie gata cât mai curând posibil.

Vezi și: Geanina Ilieș revine pe micul ecran după o pauză de 2 ani: “A fost acel moment de sclipire”. Ce spune despre fiul adolescent VIDEO EXCLUSIV

În timpul acestor pregătiri intense, au fost efectuate diverse probe la platou, la care a fost implicată și cunoscuta actriță Laura Cosoi. Se pare că decorul a fost deja finalizat, iar primele ediții ale emisiunii sunt deja incluse în grila de programe.

Această nouă producție promite să ofere publicului o experiență captivantă și plină de surprize, iar implicarea unei vedete precum Laura Cosoi stârnește deja interesul și anticipația fanilor. Cu toate acestea, detalii suplimentare despre formatul și conținutul emisiunii urmează să fie dezvăluite în curând, pentru că echipa de producție încă ar ține totul secret.

Laura Cosoi joacă și într-un serial

„Bravo, tată!” își face intrarea triumfală în lumea serialelor de comedie, aducând în prim-plan o distribuție de excepție formată din Răzvan Fodor, Liviu Vârciu, Cosmin Natanticu și Ștefan Pavel. Această producție inedită aduce în prim-plan povestea a patru tătici, fiecare provenind din universuri diferite, dar cărora destinul le-a adus împreună prin intermediul copiilor lor.

După un prim sezon plin de momente amuzante și situații comice, „Bravo, tată!” se pregătește să cucerească din nou micile ecrane cu lansarea celui de-al doilea sezon. Data de 18 februarie este marcată pe calendarul fanilor, când serialul va fi transmis pe Antena 1.

O noutate interesantă adusă de acest sezon este prezența Laurei Cosoi, care va da viață personajului Letiția. Actrița și-a exprimat entuziasmul pentru revenirea în fața camerelor de filmat, recunoscând că îi era dor de aceste apariții și că a fost o bucurie să se reunească cu colegii săi de platou.

„Mi am dorit foarte mult să revin în proiectele de televiziune, mi-a fost foarte dor, în special, de aparițiile într-un serial și m-am bucurat atunci când am primit invitația de a participa la castingul pentru Bravo, tată! și că s-au gândit că mă potrivesc în această formulă.

Reîntâlnirea cu ai mei colegi de platou a fost una foarte dragă, pentru că, în mare parte, îi știam pe toți, am mai lucrat împreună și sunt toți oameni tare faini. De cele mai multe ori, zilele de filmare sunt încărcate cu mult umor, râdem destul de mult și în afara momentelor de filmare și mă consider foarte norocoasă că pot să-mi exercit meseria.”, a spus Laura Cosoi pe Instagram.

Laura Cosoi, despre sexul bebelușului

Laura Cosoi a mărturisit că este foarte multă energie pozitivă la filmări și se simte bine în preajma colegilor săi, mai ales pentru că pe unii îi cunoștea de mult timp și nu sunt la prima colaborare. Se consideră norocoasă că sarcina îi permite să își facă meseria și profită din plin de asta.

Citește și: Laura Cosoi, veste minunată la început de an. Actrița este însărcinată a patra oară. Reacţia Adelei Popescu

Laura este pe cale să dea naștere celui de-al patrulea copil și este foarte încântată de faptul că familia lor se mărește. Cu toate acestea, nu vrea să dezvăluie acum sexul acestuia și îi mai ține pe fani în suspans, însă îi asigură că sarcina decurge cum trebuie și ea se simte foarte bine.

Cu o combinație de umor autentic și interpreți talentați, „Bravo, tată!” promite să ofere telespectatorilor momente de divertisment de neuitat și să continue să surprindă cu poveștile inedite și pline de culoare ale acestor patru tătici.

Parteneri
Florin Piersic a întrebat-o pe Carmen Harra câți ani va trăi! Ce răspuns i-a dat clarvăzătoarea
Redactia.ro
Actorul legendar care a fost căsătorit cu cinci femei, dar a fost îndrăgostit toată viața de un bărbat
Click.ro
Șofer român de TIR mort în Belgia după un incident șocant: Un capac de canal aruncat de pe un pod i-a trecut prin parbriz
Digi24
Istoricul Yuval Harari, despre adevăratele intenții ale lui Putin: „Dacă este lăsat, vom vedea din ce în ce mai mulți Putini în lume”
Digi24
Meghan Markle a făcut senzație în Nigeria cu rochia ei! Cum a apărut îmbrăcată soția Prințului Harry / FOTO
Unica.ro
Salarii foarte mari pentru românii din Spania. Ce venituri oferă angajatorii
EVZ.ro
Adevărul despre Andreea Liptak, după 12 ani! De ce a plecat din televiziune! A fost sau nu dată afară!
Spynews
ILEGAL pentru orice român. Te scanează automat. A intrat în vigoare pe 31 martie
Capital.ro
Parada planetară 2024: Data în care va avea loc fenomenul astronomic rar | Șase planete se vor alinia pe cer
Antena 3
După 12 ani, se întoarce la PRO TV. A bătut din nou palma cu postul TV din Pache Protopopescu și a dat lovitura. Primele declarații: „Tot felul de neajunsuri și neînțelegeri..”
Avantaje
VOUCHERE de 500 de lei de la stat. Cum pot fi ridicați BANII
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Cine este Nemo, artistul elvețian care a câștigat Eurovision 2024. A spart trofeul pe scenă la câteva secunde după ce l-a primit / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă dacă lucrezi sau speli când ai cruce neagră sau cruce roșie în calendar. Ce spune biserica
Realitatea.net
Florin Salam, în genunchi în fața soției după ce Roxana i-a oferit cadou o mașină de lux! Cum arată noul bolid al manelistului
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro