Mutare șoc la PRO TV! Andra iese din show, Horia Brenciu revine la Vocea României. Detalii

Mutare șoc la PRO TV! Andra iese din show, Horia Brenciu revine la Vocea României. Detalii
Andra îi face loc lui Horia Brenciu la Vocea României!

Horia Brenciu revine la Vocea României! Sezonul 9 al show-ului a adus o nouă surpriză pentru fani. PRO TV a anunțat, pe pagina oficială, că artistul va intra în locul Andrei. Cum a notat trustul plecarea soției lui Cătălin Măruță din emisiune?

Horia Brenciu revine la Vocea României

Horia Brenciu revine la Vocea! Artistul va face din nou parte din echipa iubitului show. Din păcate, fanii Andrei Măruță nu o vom mai putea vedea în componența juriului din sezonul cu numărul 9. Pro TV a anunțat oficial mutarea care i-a șocat pe fanii emisiunii. „Horia, Irina Rimes, Smiley și Tudor Chirilă formează echipa de antrenori a celei mai tari competiții a vocilor. Ei sunt pregătiți de filmările pentru noul sezon și sunt nerăbdători să găsească cele mai bune voci din 2019″, notează Pro TV, pe site.

Horia se întoarce plin de entuziasm și energie în râvnita competiție a vocilor în speranța câștigării unui nou trofeu. De-a lungul anilor, Brenciu a câștigat alături de Julie Mayaya și Mihai Chițu. ”Revenirea la Vocea României este neașteptată, binevenită și, recunosc, emoționantă. În acest sezon voi fi calm, liniștit, nu mă voi mișca de pe scaun, nu mă voi certa cu nimeni și sub nicio formă nu voi cânta din când în când cu band-ul emisiunii. Voi fi precum un maestru yoghin. Voi căuta o voce nouă, plină de viață, o voce care să-mi aducă cel de-al treilea titlu”, a declarat Horia Brenciu despre noul început.

Andra părăsește juriul de la Vocea României. Horia Brenciu revine pe micile ecrane!
Andra părăsește juriul de la Vocea României. Horia Brenciu revine pe micile ecrane!

Brenciu: „Ne vedem din toamnă, la PRO TV”

Horia Benciu menține o legătură strânsă cu fanii lui, astfel că îi anunță orice mișcare sau eveniment deosebit din viața sa de artist. Recent, iubitul cântăreț a postat un mesaj pe o rețea de socializare unde își anunța revenirea în competiția Vocea României. „De azi, pornesc cu încredere pe un nou drum aparent cunoscut, dar plin de provocări. Salut cu entuziasm echipa de la Vocea României! Ma reîntâlnesc cu fratele meu, Zâmbărețul, de-abia aștept s-o cunosc pe fermecătoarea Irina Rimes și sper sa am un dialog spumos cu Tudor… De Bartoș, ce sa mai zic?! Chiar mi-a fost dor… ?.”

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI