Cum arată Mona Segall, omul de aur pe care Antena 1 l-a furat de la PRO TV! Este adorată de vedetele din România

Cum arată Mona Segall, omul de aur pe care Antena 1 l-a furat de la PRO TV! Este adorată de vedetele din România
Cum arată Mona Segall, omul furat de Antena 1 de la Pro TV?

Mona Segall este cea care a creat show-uri de excepție pentr PRO TV preț de mulți ani. Acum, aceasta a ajuns la trustul Antena 1, unde sigur va urma să facă senzație. Cum arată aceasta?

Mona Segall, producătoarea de succes furată de Antena 1 de la PRO TV

Mona Segall a produs unele din cele mai urmărite și apreciate show-uri de televiziune. După o colaborare de 19 ani cu trustul Pro TV, drumurile lor s-au închis. După ce a făcut „spectacol” cu: “Dansez pentru tine”, “Vocea României” sau “Dansez pentru tine”, acestea fiind doar principalele care au atras atenția românilor, a ajuns la Antena 1.

În trecut, Mona Segall a mai produs și: “Alege Asia” “Știi si cas­tigi”, “Roata norocului”, “Prețul corect”, “Riști și câștigi”, “Te uiți și câștigi”, “Ecuația Pro”, “Ministerul comediei” “sau “Vara Ispitelor”. În 1973-1992 a lucrat ân Studiourile Buftea ca asistent regie, dar și regizor secund. Printre filmele care cuprindeau în generice și numele său se află și „Liceenii”.

Mona Segall, omul cheie de la PRO TV
Mona Segall, omul cheie de la PRO TV

Mona Segall, despre echipa din show-ul Asia Express

„Este un format foarte bun, genul de format pe care oricare producător tv de divertisment îşi doreşte să îl facă toată viaţa. Este posibil datorită unei echipe senzaţionale din care eu sunt o foarte, foarte mică parte. Am spus mereu că dacă eu am un merit în producţiile mele acela este că mi-am făcut această echipă de la cei care fac castingul, până la cei care montează

Regizorii de montaj, doi dintre ei au fost şi reporteri, au fost cu noi în Asia, să guste experienţa cap-coadă. De 4 luni jumătate, ei asta fac 24 de ore din 24, stau în faţa unui computer şi încearcă să sintezizeze sute de ore de material în ceea ce vede toată lumea pe post. Asta este o muncă şi de chinez mic şi de minţi foarte multe. Reporterii şi operatorii sunt eroi pentru că fac cam de două ori ce fac şi concurenţii”
Mona Segall

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI