Mutare neașteptată, la Românii au Talent. Cum va arăta juriul de la PRO TV, după ce Florin Călinescu a anunțat că pleacă

Florin Călinescu rămâne în juriul emisiunii Românii au Talent, de la Pro TV

Fanii emisiunii Românii au Talent au primit o veste neașteptată. Florin Călinescu va face parte din juriul show-ului de talente difuzat de postul de televiziune Pro TV, chiar dacă în urmă cu ceva timp a anunțat că intră în politică și renunță la televiziune.

Florin Călinescu rămâne în juriul emisiunii Românii au Talent, de la Pro TV

„Nu am fost dat afară de niciun PRO TV. Eu i-am anunțat că mă îndrept spre politică. E evident că în urma acestei decizii, nu mai pot apărea la televizor în emisiuni precum cea de la PRO TV, conform reglementărilor CNA. Eu i-am anunțat pe cei de la PRO TV acum o lună, de intențiile mele, civilizat, luăm o pauză”, a declarat Florin Călinescu în momentul în care a anunțat că a intrat în politică. În condițiile în care postul de televiziune Pro TV nu a făcut niciun anunț la vremea respectivă, fanii au crezut că nu îl vor mai vedea niciodată pe celebrul actor în juriul emisiunii.

Surpriză, însă! A fost anunțat juriul de la Românii au Talent, din care va face parte, totuși, și Florin Călinescu. Practic jurații sunt aceiași: Andra, Mihai Petre, Andi Moisescu și Florin Călinescu. Filmările pentru cel de-al zecelea sezon încep la finalul săptămânii, iar prima ediție va fi difuzată în primăvara anului viitor.

Românii au Talent este un show de talente care a debutat la postul de televiziune Pro TV în februarie 2011. Proiectul este o franciză Got Talent, program de televiziune de tip concurs reality television, dezvoltat de compania britanică Simco Limited, care îi are ca gazde pe Smiley și Pavel Bartoș. Juriul emisiunii este compus din Andra, Florin Călinescu, Mihai Petre și Andi Moisescu. Marele premiu este în sumă de 120.000 de euro. Prima emisiune a stabilit un record absolut în domeniul emisiunilor de divertisment din România, peste 4 milioane de telespectatori din întreaga țară urmărind emisiunea.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI