Mutare inedită făcută de Poșta Română pentru a câștiga bani. Ce vor vinde te va surprinde total

Mutare inedită făcută de Poșta Română pentru a câștiga bani. Ce vor vinde te va surprinde total
Mutare inedita facuta de Posta Romana pentru a castiga bani. Ce vor vinde te va surprinde total

Poșta Română vine cu o mișcare inedită. În oficiile poștale se vor vinde produse alimentare și nealimentare, după ce Auchan a încheiat un parteneriat cu instituția de stat.

Pentru început, etapa va fi doar în stadiul de proiect pilot și va fi prezenta în patru oficii poștale din Pitești. Startul a fost dat vineri, unde directorii generali ai celor două companii au fost prezenți.

Parteneriat între Poșta Română și Auchan. Ce se va vinde în oficiile poștale

Nu mai puțin de 150 de produse vor fi puse la dispoziție pentru românii care vor călca pragurile oficiilor poștale. Gama ”by Auchan” va fi expusă pe o suprafață de 10-12 metri pătrați.

În cadrul etapei pilot vom testa şi evalua o selecţie de gamă de ultra-proximitate adaptată specificului oficiilor poştale. Mulţumesc partenerilor noştri şi sunt convins că împreună facem un pas către viitor pentru ambele companii”, a declarat Ionuţ Ardeleanu, Director General Auchan Retail România.

Se vor număra produse de băcănie, deserturi, băuturi, snacks-uri, dar și mai multe articole care nu fac parte din gama alimentară.

„Prin acest proiect deschidem o nouă perspectivă asupra pieţei, prin diversificarea plajei de servicii oferite clienţilor în oficiile poştale. În acelaşi spaţiu în care aceştia vor accesa serviciile noastre clasice, de astăzi, vor beneficia de o ofertă bogată de produse alimentare şi nealimentare din portofoliul partenerului nostru, ceea ce va avea un efect pozitiv pentru consumatorii care îşi doresc să poată rezolva lucrurile repede şi uşor”, a spus Valentin Ştefan, Directorul General al Companiei Naţionale Poşta Română.

Pe măsură ce proiectul evoluează, în etapa a doua, cele două mari companii vor extinde peste tot în țară acest proiect.

De altfel, acest proiect este o continuare a colaborării care durează din 2020, între cele două companii. Prima mișcare i-a uimit pe români după ce prin intermediul Poștei Române s-au livrat la domiciliu, la nivel național, comenzi plasate în magazinul online auchan.ro, prin serviciul StaiAcasă Plus. Proiectul a venit ca urmare a restricțiilor impuse de pandemia de COVID și venea în sprijinul românilor care puteau beneficia de livrarea door-to-door dedicată distribuţiei rapide oferită de Poşta Română.