Ce au făcut Roxana Ghiță și Musty când s-au întâlnit după eliminarea de la Survivor. Nimeni nu credea asta

Ce au făcut Roxana Ghiță și Musty când s-au întâlnit după eliminarea de la Survivor. Nimeni nu credea asta
Roxana Ghiță și Musty s-au reîntâlnit în civilizație, pentru prima dată după ce au fost eliminați de la Survivor

Roxana Ghiță și Musty s-au antipatizat în cadrul competiției ”Survivor”. Tânăra a ieșit din competiție înaintea bărbatului, din cauza medicale, iar la ceva vreme a urmat-o și acesta, în urma votului publicului. Cei doi s-au reîntâlnit la Kanal D, în platoul emisiunii ”WOWbiz”.

Roxana Ghiță și Musty s-au întâlnit după eliminarea de la Survivor

Roxana Ghiță a făcut front comun cu Alin Sălăjean, Lucian și Albert în Dominicană, unde se duelau în replici cu ceilalți colegi. Una dintre țintele frecvente ale grupului era Musty, care a fost acuzat că este dominator. Roxana și-a păstrat poziția și după ce a revenit în țară, admițând în cadrul emisiunii ”Teo Show” că fostul ei coleg nu ajuta pe cât se credea în tabără și că nici pe traseu nu era strălucit.

„Nu putea sa se concenteze, se enerva usor, dar si-a imbunatatit jocul. Nu sunt trista ca a iesit Musty, e veriga toxică. (…) Eu în seara în care Musty și Alin s-au certat eram la spital. Mi se pare că nu a facut atât de multe lucruri pe cât se laudă. El ne-a ajutat în primele două săptamâni, dar apoi nu a mai contribuit atât de mult.

El nu a pus pereți, noi toți știam să tăiem cocos. Nu stătea degeaba, dar tot timpul făcea lucruri pe care și noi știam să le facem. Alin se ducea, tăia lemne, ajuta să facem uscătorul, a săpat nisip cu mâinile. Tăiatul cocosului era monopolizat de Musty, iar făcutul focului era monopolizat de Sorin, iar apoi ne scoteau ochii. Mi-a povestit Andrei după ce m-am întors de la spital că Alin și Musty s-au certat ca două femei”, a declarat Roxana Ghiță.

Războinicul a îmbrățișat-o 

Roxana și Musty au ajuns față în față din nou în emisiunea ”Ștafetă mixtă”. Atunci când a văzut-o pe fosta colegă, Războinicul a făcut un gest complet neașteptat, luând seamă conflictul dintre ei. El a mers și a îmbrățișat-o de față cu toți cei din platou. Tânăra i-a răspuns în același mod.

„Doamne, Roxana, te văd aici, în civilizație”, a spus el, semn că nu-i poartă pică Războinicei pentru cele întâmplate.