13 mai 2019 | 18:20

Muncitor mort, în timp ce lucra la șoseaua din Videle. Ce a pățit, între timp, directorul Tel Drum

Știri generale
Muncitor mort, în timp ce lucra la șoseaua din Videle. Ce a pățit, între timp, directorul Tel Drum

Un muncitor, angajat al firmei Tel Drum, a murit strivit de un utilaj, iar veștile neplăcute nu s-au oprit aici pentru compania teleormăneană.

Un muncitor de la Tel Drum, firma care se ocupă în această perioadă de lucrările de asfaltare în Videle, județul Teleorman, a murit strivit de un utilaj. Bărbatul a pornit un cilindru compactor, dar a uitat să asigure utilajul.

Acesta s-a deplasat fără nicio intervenție asupra lui, a rupt un gard, apoi l-a strivit pe muncitor, chiar în dreptul unei anexe, potrivit Totalimpact.

Muncitor Tel Drum mort, patron rămas fără permis

Presa locală scrie că necazurile s-au ținut lanț de compania Tel Drum. Directorul companiei, Mircea Vișan, a rămas fără permis chiar când se deplasa spre locul accidentului. El a rulat cu viteză și a fost oprit de polițiștii teleormăneni.

În momentul în care conducerea companiei a fost anunțată de tragedia în urma căreia și-a pierdut viața muncitorul, la fața locului s-a deplasat chiar directorul Mircea Vișan. La intrarea în Videle, el a fost surprins de aparatul radar.

El circula cu viteză mare, moment în care un echipaj de poliție a încercat să îl oprească. Mircea Vișan nu a mai apucat însă să frâneze, iar polițiștii au pornit în urmărirea lui.  Într-un final, a fost nevoit să tragă pe dreapta.

Compania Tel Drum este una controversată, în condițiile în care se pare că a câștigat mai multe contracte cu statul, care sunt puse sub semnul întrebării. De asemenea, firma e suspectată și de fraude cu fonduri europene, dosar deschis în urma unei sesizări făcute de OLAF – Oficiul de Luptă Antifraudă al Uniunii Europene.

Prejudiciul în dosarul Tel Drum s-ar ridica la 21 de milioane de euro, potrivit procurorilor. În investigația OLAF se menționa că „reprezentanţii unui municipiu de judeţ, beneficiari ai fondurilor europene, au complotat cu o companie care a făcut proiectul pentru un drum, pentru a impune condiţii în documentaţia pentru atribuirea contractului de pe urma cărora să beneficieze un anumit operator economic şi ceilalţi să fie descalificaţi. (…) Ei au falsificat un număr mare de documente, inclusiv proiectul cu specificaţiile tehnice şi memorandumul pentru construcţia drumului, dar şi datele privind structura”.

 

Parteneri
Divorț în familia regală. Au decis să-și spună adio prin intermediul unui comunicat de presă
Redactia.ro
Ieri legendă, azi ”terorist”! A fugit din țară, iar acum e șofer și vânzător de cărți: ”Mi-a luat tot”
Digisport.ro
Zodii care își vor dubla norocul și vor obține bani rapid în perioada 24 – 30 aprilie. Vor avea parte de venituri suplimentare care îi vor face foarte fericiți.
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a arestat pe iubitul ei
Digi24
GALERIE FOTO Imagini apocaliptice din Grecia. Cerul a devenit portocaliu și Atena abia se mai vede
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Angajații care vor primi primă de Paşte sau alte cadouri
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Bărbații între 18 și 60 ani, luați în Armată. Legea care sperie o țară întreagă
Capital.ro
Trucul care te ajută să testezi calitatea cașcavalului. Așa poți afla ce mănânci cu adevărat
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau PRIME de PAȘTE! Anunțul momentului în ROMÂNIA
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro