Mulți se așteptau la asta. Mario Fresh a luat decizia finală după Asia Express. “Am pus punct”

Mulți se așteptau la asta. Mario Fresh a luat decizia finală după Asia Express. “Am pus punct”
Mulți se așteptau la asta. Mario Fresh a luat decizia finală după Asia Express. “Am pus punct”

În cadrul show-ului Asia Express, pe lângă vedetele deja cunoscute și despre care s-a tot scris, au participat și Mario Fresh și Alex Velea. Cei doi, din păcate, nu au rezistat presiunii concursului și au fost printre cei care au fost, inevitabil eliminați și trimiși acasă.

Mulți se așteptau la asta

Cei de la okmagazine au reușit, în exclusivitate să îi i-a un interviu tânărului Mario Fresh, interviu în care acesta a vorbit despre experiența sa în această competiție, care, trebuie să recunoaștem, nu este una ușoară. Au fost câteva săptămâni bune în care Mario Fresh şi Alex Velea au participat la aventura din Filipine alături de alte opt echipe curajoase.

Mario Fresh a luat decizia finală după Asia Express. “Am pus punct”

Cei doi au pornit pe Drumul Comorilor de la Asia Express, dar habar nu aveau ce îi aşteaptă iar acum, după această experienţă, Mario le-a declarat celor de la okmagazine că nu ar mai repeta experiența și că i s-a părut foarte grea misiunea.

”Totul a fost extrem de greu în ASIA Express, dorul de familie, dorul de casă, dorul de luxul de acasă, dorul de confort. Chiar dacă Alexia stă în Londra şi eu aici, nu eram aşa obişnuit cu plecările astea lungi, deoarece ne vedeam foarte des pe Face Time şi oricum mai ajungeam unul pe la celălalt mult mai des. Stăteam acolo fără telefon, fără să ştiu ce face şi a fost cam greu. Experienţa asta nu prea m-a schimbat. Am văzut nişte locuri noi şi am fost pus în nişte situaţii noi, am ştiu, împreună cu Alex, să le luăm ca atare şi să nu ne lăsăm influenţaţi, să trecem prin ele ca nişte bărbaţi adevăraţi: Au fost nişte situaţii extrem de grele, dar au trecut, m-am întors acasă liniştit şi am mâncat mult tare (râde).

Mulți se așteptau la asta. Mario Fresh a luat decizia finală după Asia Express. “Am pus punct”
Mulți se așteptau la asta. Mario Fresh a luat decizia finală după Asia Express. “Am pus punct”

Nu mai plec niciodată într-o astfel de experienţă. Am pus punct. A fost mai dur decât mă aşteptam, mult mai dur. Am avut un an plin de foc. Am avut multe experienţe neplăcute. Totul e neplăcut acolo, n-are ce să-ţi placă. Te duci că vrei să încerci treaba asta, să îţi depăşeşti limitele. E ceva ciudat, nu ştiu cum să o descriu. M-a şocat stilul de viaţă al oamenilor. Chiar dacă sunt extrem de săraci, sunt foarte darnici şi omenoşi. Tot ce aveau ei, chiar dacă dormeau într-o grotă, împărţeau totul cu noi.”, a spus Mario Fresh la avanpremiera Miami Bici.

Participarea lui Mario Fresh la Asia Express a pus relația sa cu fiica Andreei Esca sub semnul întrebării? Plecarea cântărețului din România i-a făcut pe cei mai mulți să se întrebe cum vor reuși amorezii să stea atât de mult timp unul fără celălalt. Din fericire, coechipierul lui Velea s-a reîntors bine în țară, cu o experiență de neuitat la purtător. După ce cântărețul a revenit în România, a susținut că nu și-a mai pus stop la nimic, mai ales la mâncare. Acesta a mărturisit că și-a făcut toate poftele și că nu l-a mai interesat dacă se îngrașă sau nu, motiv pentru care a reușit să pună peste 12 kilograme într-un timp destul de scurt.

„M-am îngrăşat cam 12 kilograme de când m-am întors. Am mâncat ca un animal, m-am îngrăşat foarte, foarte tare. Am mâncat orice când m-am întors, mi-a fost dor de mâncarea de acasă. Pentru că acolo nu apucam să mâncăm decât dimineaţa şi seara, orez prăjit cu un fel de cârnaţi combinaţi cu cârnaţi de-ai lor prăjiţi, aceasta fiind mâncarea lor tradiţională. Şi m-am săturat de mâncarea lor atât de tare, încât aş fi mâncat orice altceva.”, a povestit Mario.