Mugur Mihaescu, aproape de faliment din cauza pandemiei. Câți bani a pierdut din cauza restricțiilor (exclusiv)

Mugur Mihaescu, aproape de faliment din cauza pandemiei. Câți bani a pierdut din cauza restricțiilor (exclusiv)
Mugur Mihaiescu, aproape de faliment

Mugur Mihăiescu se simte obosit să mai lupte cu pandemia de coronavirus, dar și cu autoritățile, care nu l-au ajutat. La ora actuală, afacerea sa cu localurile din Centrul Vechi din Capitală este pe butuci.

Mugur Mihaescu, aproape de faliment din cauza pandemiei

Acesta nu mai găsește soluții, iar pierderile financiare sunt majore, de peste un milion de euro. Amintim că în urmă cu mai bine de zece ani, Mugur Mihăescu (53 de ani) se lansa în industria ospitalităţii, înființând astfel primul pub de influenţă britanică, la Bucureşti, ‘‘St. Patrick‘‘. Dorea să-şi ducă afacerea şi la Craiova, dacă lucrurile evoluau în mod favorabil. Împreună cu fratele lui pe nume, Liviu, Mugur Mihăescu mai are deschise alte două localuri, ‘‘Party Room‘‘ şi ‘‘Kilkeny‘‘.

”A trecut un an de când strig ca un nebun că restaurantele şi terasele, adică o mare parte din cei ce lucrează în HoReCa, nu vor avea mari şanse de supravieţuire dacă nu primesc ajutor. Ei bine, după un an, nu ştiu ce să mai fac. Am strigat, am urlat, am ieşit la manifestaţii, am scris pe Facebook, am apărut la televizor şi nimic. Statul m-a ignorat cu desăvârşire. Şi nu mă refer la mine în primul rând, aici. Mă refer la toţi cei care au avut proasta inspiraţie să-şi lanseze afaceri într-un domeniu faţă de care statul român a dovedit din plin cât de mult îi pasă. Adică nu-i pasă!”, a spus Mugur Mihăiescu pentru Impact.ro.

El mai spune că s-a bucurat de “atenţia” fanilor, care au ţinut “să-l încurajeze”, prin mesaje.

Am încercat să redeschid măcar unul dintre pub-uri

”Cândva, peste ani, când va trece pandemia asta nenorocită, am să încerc să realizez ce s-a întâmplat. Şi, totuşi, nu ştiu dacă voi fi în stare să înţeleg nu doar nepăsarea autorităţilor, care s-au uitat absolut senin cum le-au dispărut sute de mii de locuri de muncă, iar tot atâţia români s-au descurcat cum au putut, fiecare dintre ei, cât mai ales reacţia celor din jur, una care mi-a lăsat mai mult decât un gust amar!”

Mugur Mihăiescu a spus că cea mai recentă decizie a autorităţilor, prin care terasele se închid la ora 18.00, reprezintă o nouă lovitură dată afacerii sale.

”Am încercat să redeschid măcar unul dintre pub-uri, cu un număr extrem de redus de angajaţi. Să fie aşa, ca un fel de ultimă insulă în care să încerci să te bucuri de viaţă chiar dacă ea te înghionteşte şi-ți oferă doar acrituri şi multă bătaie de cap! Dar nici asta nu a mers! Parcă m-ar fi blestemat cineva!”, precizează fosta vedetă PRO TV.

Conform aprecierilor lui, Mugur Mihăescu a pierdut mai mult de 1,5 milioane de euro în ultimele 12 luni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI