Mugur Mihăescu, despre motivul pentru care producătorii de film nu i-ar fi făcut multe propuneri. Actorul a recunoscut ce nu ar face niciodată

Mugur Mihăescu, despre motivul pentru care producătorii de film nu i-ar fi făcut multe propuneri. Actorul a recunoscut ce nu ar face niciodată
Om ce context ar reveni Mugur Mihaescu pe marele ecran

Actorul Mugur Mihăescu a vorbit despre motivul pentru care producătorii de film nu i-ar fi făcut multe propuneri. Astfel, îndrăgitul actor a recunoscut ce nu ar face niciodată. Toate detaliile neștiute despre membrul grupului Vacanța Mare, în articolul de mai jos.

În ce context ar reveni Mugur Mihăescu pe marele ecran. „Așa îmi zice lumea: ce scump ești…”

Mugur Mihăescu a devenit cunoscut datorită grupului Vacanța Mare, repectiv din rolurile pe care le-a jucat la TV, ca parte a acestui grup umoristic. Ceea ce însă puțini români știu este faptul că actorul s-a numărat printre pionierii filmelor comerciale din România. În anul 2001, filmul „Garcea și oltenii” a doborât recordul pentru cel mai vizionat film în România postcomunistă.

De la acel film a mai avut apariții în lungmetraje, însă în ultimul timp a preferat să stea într-un con de umbră din punct de vedere al carierei artistice. Mugur Mihăescu a spus că ar reveni pe marele ecran dacă s-ar identifica cu proiectul.

Cum ar reveni Mugur Mihăescu pe marele ecran

„Poate o să joc, poate nu o să joc. Cine știe. Da, sunt așa mai mare și îi sperii. Așa îmi zice lumea: ce scump ești, nebunule! Trebuie să-mi placă ce fac, atâta tot. Accept absolut orice invitație atât timp cât mă respectă prin ceea ce îmi propune și nimic mai mult”, a declarat Mugur Mihăescu, conform EGO.ro.

Mugur Mihăescu, unul dintre cei mai apreciați actori de comedie din România și, chiar dacă în ultimii ani a preferat să se dedice business-urilor sale, în continuare cei care l-au urmărit de pe vremea când făcea parte din grupul „Vacanța Mare” și-ar dori să-l vadă în postura de comediant.

Mugur Mihăescu, spectator la „Teambuilding”

Până atunci, ccelebrul actor a mers în calitate de spectator la avanpremiera filmului „Teambuilding”, un film românesc produs de Matei Dima, cu Micutzu în rol principal

„Eu mă bucur întotdeauna când iese un film România pozitiv, la care poți să te simți bine, să nu mai fi încărcat cu metafore, cu lucruri rele, cu lucruri de gândit. Filmele alea de artă parcă au fost prea multe. Îmi doresc filme pozitive, filme de acțiune, de groază, vampiri, nu știu, să mai schimbăm registrul că m-am săturat. Nu e vorba de comercial până la urmă. Tu ca și artist servești publicul.

Nu cred că publicul din România, că s-a văzut câți își doresc să vadă tipul acela de film, se rezumă la 10.000-20.000. Suntem niște milioane care vor să vadă ceva pentru ei. Asta nu-i face nici mai proști, nici mai inculți, îi face diferiți”, a mai spus Mugur Mihăescu, conform sursei citate mai sus.