Motivul real din spatele căsătoriei mamei Luizei Melencu. Ce mare frică are femeia, de fapt (exclusiv)

Motivul real din spatele căsătoriei mamei Luizei Melencu. Ce mare frică are femeia, de fapt (exclusiv)
Adevărul despre căsnicia mamei Luizei Melencu. De ce și-a refăcut viața

Mama Luiza Melencu s-a căsătorit foarte repede cu un bărbat din Caracal, așa că toată lumea a fost surprinsă în momentul în care s-a aflat că femeia s-a decis să își refacă viața. Iată că s-a aflat, abia acum, motivul real din spatele căsniciei.

De ce s-a căsătorit, de fapt, mama Luizei Melencu

Carmen Obărșanu, avocata familiei Melencu, a decis să spună totul despre căsătoria mamei Luizei Melencu. Aceasta a dezvăluit că mama fetei dispărute are frică de Dumnezeu și nu și-a dorit să trăiască în păcat, așa că mariajul a fost pus la cale foarte repede.

„Vă spun sincer, femeia a decis să facă acest pas ca să nu trăiască în păcat. O admir pentru decizia luată, fiindcă nu a fost una deloc uşoară.

Monica Melencu este o femeie lucidă. Judecă totul la rece. Am avut destule ocazii de a vedea cum reacţionează în faţa unor situaţii-limită, aşa că pot spune că a luat cea mai bună decizie.

Oricum, era văduvă. Da, cei doi se despărţiseră, fără a fi divorţat în faţa legii, însă în cele din urmă soţul i-a murit. Aşa cred că s-a născut în sufletul ei ideea de a se recăsători.”, a declarat Carmen Obărșanu pentru Impact.

Ce face mama Luizei Melencu la doi ani de la tragedie

De asemenea, avocata speră că nimeni nu o va mai judeca pe clienta ei pentru că s-a recăsătorit. Aceasta a decis să rămână acasă și să nu mai plece pentru a câștiga bani, iar motivul este unul impresionant.

Femeia își dorește să aibă grijă de cealaltă fiică a sa după tragedia cu Luiza.

„Monica Melencu a muncit multă vreme prin străini, ca să-şi câştige existenţa.

Ei bine, după povestea asta cu Luiza, ea a decis să rămână acasă, în sat, ca să-şi întemeieze o familie şi să aibă grijă de cealaltă fată a ei, să o supravegheze cum ştie mai bine, se teme să nu se repete coşmarul!”, ne-a mai zis, în exclusivitate, avocata.

Luzia Melencu trăiește? Ce speră mama ei

Chiar dacă au trecut doi ani de la tragedia ce a șocat o țară întreagă, mama Luizei Melencu speră ca fiica ei să fie în viață și să o găsească. Avocata Carmen Obărșanu crede că mariajul este un lucru bun pentru femeia ce a trecut prin clipe de coșmar după ce copilul său a dispărut.

„Cred că a procedat bine că s-a măritat. Mai ales că a făcut doar cununia civilă şi au mers, ea, soţul şi o mână de apropiaţi la Biserică, pentru a i se binecuvânta familia.

Monica Melencu nu s-a îmbrăcat în mireasă, iar pentru fiica ei, Luiza, s-au ridicat şi atunci, ca şi în alte dăţi, foarte multe rugăciuni. Monica Melencu nu şi-a pierdut deloc speranţa că fiica ei, Luiza, încă trăieşte.”, a mai spus avocata.

Urmăriți Playtech.ro și pe