Motivul pentru care Roxana Vancea se întoarce la muncă la doar două luni de când a născut. Ce a anunțat vedeta EXCLUSIV

Motivul pentru care Roxana Vancea se întoarce la muncă la doar două luni de când a născut. Ce a anunțat vedeta EXCLUSIV
Roxana Vancea, alaturi de sotul ei

Roxana Vancea a decis să se întoarcă la muncă la începutul anului, deși ar fi putut rămâne doi ani în concediu de maternitate, pentru creșterea copilului. Fosta asistentă tv ne-a spus că a luat această decizie întrucât nu-i place să stea fără să facă nimic, după ce a găsit însă soluția ca bebelușul său să primească tot laptele matern.

Motivul pentru care Roxana Vancea se întoarce la muncă la doar două luni de când a născut

Roxana Vancea a devenit mama unui băiețel de nota zece pe data de 17 noiembrie, iar la o zi după a ajuns cu bebelușul acasă. La nici două luni, fosta asistentă tv este decisă să se întoarcă la muncă, la sala de fitness unde este instructor. Înainte de a lua această hotărâre, ea a găsit soluția ca bebelușul său să primească în continuare laptele matern, și în lipsa sa.

„Din ianuarie-februarie o să mă întorc la sală. Am fetele programate doar dimineață, o să le mut pe toate să facem antrenamentele pe parcursul a trei ore, ca să-i pot lăsa mamei pentru bebe doar laptele pentru o masă. Nu pot sta degeaba, plus că fetele mă cheamă, abia mă așteaptă”, a declarat Roxana Vancea pentru impact.ro.

A făcut sport la doar zece zile de când a născut

Roxana este mândră de faptul că a reușit să dea jos imediat cele doar cinci kilograme luate în sarcină.

„M-am cântărit și am 47 de kilograme, fix cât am avut înainte să rămân însărcinată. Am mâncat normal în timpul sarcinii, am renunțat doar la dulciuri. A doua zi după ce am născut, dădusem 4 kilograme jos și apoi încă unul. Dar fără vreo dietă pentru că mănânc foarte mult pentru că alăptez și nu pot ține diete”, ne-a mai spus fosta asistentă tv.

Aceasta nu a ascuns nici faptul că s-a apucat de sport la doar zece zile de când a născut.

„Am făcut sport după zece zile, acasă la mine, fac chiar acum abdomene, ieri picioare, mâine brațe. Am niște săculeți de picioare și câteva gantere, fac exerciții cu greutatea corpului, la saltea”, a adăugat aceasta.

Sarmale fără varză, de Crăciun

Roxana ne-a mai spus, totodată, și ce alimente a evitat să mănânce de Crăciun:

„Sarmalele le-am mâncat fără varză, am evitat afumătura, șunculițele, dulciuri mai puține, pentru că nu am voie zahăr, să nu-l agit pe bebe. Sora mea a gătit, eu am stat cu cel mic, pentru că mama a plecat acasă, la Târgu Jiu și am rămas singură. Am program non-stop”.

Ce spune de încă un copil

Deși a avut o naștere fără probleme și este o mămică fericită, Roxana nu ia în calcul să mai facă și al doiea copil.

„Tati e foarte încântat, mă ajută și el cu bebele. Milan (n.r. fiul soțului său din altă relație) e tare mândru, la toată lumea spune că el are bebeluș acasă. Cred că sunt suficient doi, el stă cam cinci zile din săptămână la noi. Cei doi îmi ocupă deocamdată tot timpul”, a completat aceasta.